Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:34

Denizli'de kardan adama şiddet! Uçan tekme attılar

Yoğun kar yağışı sonrası beyaza bürünen Denizli'de bazı alanlara eğlence amaçlı kardan adam yapıldı. Gece saatlerinde aracından inen gençler kardan adama şiddet uyguladı. 3 genç hızlıca koşup kardan adama uçan tekme attı.

Denizli'de kardan adama şiddet! Uçan tekme attılar
kardan adama saldırı,kardan adam,Yozgat,Malatya,Denizli

Malatya’da yoğun kar yağışından sonra eğlence amaçlı yapılan ve hırsızların hedefi olan kardan adam yerinden alınmıştı. Aynı şekilde Yozgat’ta iki kişi kardan adamın kafasını yumrukla kırarken başka birisi ise kardan adamın şapkasını çalmıştı.

Benzer durum Denizli’de meydana geldi. Yoğun kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanan Denizli’de, bir çok noktaya vatandaşlar tarafından kardan adam yapılırken, görenleri gülümseten anlar da yaşandı.

Denizli'de kardan adama şiddet! Uçan tekme attılar

3 GENÇ UÇAN TEKME ATTI

Gece saatlerinde arabalarıyla Pamukkale ilçesine bağlı Dokuzkavaklar Mahallesinde seyir halinde olan bir grup genç, yol kenarındaki kardan adamı görerek araçlarını durdurdu. Otomobilden inen 3 genç, hızla koşup kardan adamı uçan tekmeyle yıktı. Arkalarına bile bakmadan olay yerinden kaçan gençler, büyük bir hızla koşarak bölgeden uzaklaştı. Gençlerin kardan adamı yıkıp gittiği o komik anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Denizli'de kardan adama şiddet! Uçan tekme attılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...