Tgrt Haber
30 Mart 2022 15:46 - Güncelleme : 30 Mart 2022 15:52

Kocasından gizlediği bebeği ölü doğunca çöpe attı

İstanbul’da çocuğunu çöp konteynerine atan anne polis ekiplerince yakalandı. Tekstilde çalıştığı öğrenilen annenin eşinin çocuk istemediği için hamile olduğunu gizlediği ve evde ölü doğan çocuk sonrası çöp konteynerine attığını söyledi.

Kocasından gizlediği bebeği ölü doğunca çöpe attı

İstanbul’un Sancaktepe’de meydana gelen olayda dün sabah saatlerinde çöp atmak için konteynere yaklaşan bir vatandaş çöplerin arasında, yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu. Konteyner içerisinde kanlar içerisinde duran bebek cesedini gören vatandaş, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde erkek bebeğin hayatını kaybettiği belirledi.

BEBEĞİN CANSIZ BEDENİNİ TEMİZLİK İŞÇİSİ FARK ETTİ

Konu ile ilgili polis ekiplerince yapılan araştırmada kameralar incelemeye alındı. Yapılan çalışmalarda bebeği gören temizlik işçisi tanık F.Ö. ifadesinde, kendisinin belediyede temizlik işçisi olarak çalıştığını, olay yeri adres çevresindeki cadde üzerinde temizlik yaptığı esnada çöp konteyneri içerisinde bebek cesedi gördüğünü ve ilgili birimlere haber verdiğini söyledi. Bebeğin boyun kısmına dolanmış halde doğum kordonu olduğu öğrenildi.

HAMİLE OLDUĞUNU GİZLEDİ

Çalışmalar devamında, incelenen güvenlik kamera görüntülerinden tekstil işçisi olduğu öğrenilen Pervin Y.’nin dün saat: 08.00 sıralarında çöp konteynerinin yanında görüldüğü tespit edildi. Pervin Y. isimli şahıs ile yapılan görüşmede; eşi ile müşterek 5 çocuğunun olduğunu, bu bebeğinin de eşi ile müşterek olduğunu, eşinin çocuk istemediği için sorun çıkartmasından endişelenerek hamile olduğunu gizlediğini söyledi. Pervin Y. İfadesinin devamında 28 Mart günü saat: 00.20 sıralarında bebeğin ölü olarak evde doğduğunu, eşinden korktuğu için banyoda bekleterek saat: 22.00 sıralarında çöp konteynerine attığını, dün sabah saatlerinde de kontrol amaçlı olay yerinde bulunduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...