Tgrt Haber
29 Eylül 2021 11:54

Cinayet kurbanı Azra Gülendam'ın babası acısını şiirle anlattı

Antalya'da üniversite öğrencisi kızı Azra Gülendam Haytoğlu'nun vahşice katledilmesinin ardından baba, acısını şiir dizelerine döktü. Sosyal medyada sık sık kızına yazdığı şiirleri paylaşan babanın mısraları, okuyanların yüreğini dağladı.

Cinayet kurbanı Azra Gülendam'ın babası acısını şiirle anlattı
antalya,azra gülendam haytaoğlu,baba,şiir

Antalya'da kendisinden haber alınamayan ve 5 gün sonra ormanlık alanda, parçalanmış cesedi bulunan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun babası, ilk günkü gibi taze olan acısını şiir dizelerinde anlattı. Sosyal medya hesabından paylaştığı şiirlerle okuyanların yüreğini dağlayan baba, bu şiirlerin yanı sıra kızının fotoğraflarını da sık sık paylaşarak yaşadığı yıkımı gözler önüne sürüyor.

Antalya’da gazetecilik bölümünde üniversite öğrencisi olan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun cesedi kaybolduktan 5 gün sonra ormanlık alanda parçalanmış şekilde bulundu. Olayla ilgili Antalya’da yaşayan 48 yaşındaki Mustafa Murat Ayhan isimli kişi gözaltına alındı. Mustafa Murat Ayhan poliste verdiği ifadede Azra’yı evinde boğarak öldürdüğünü, ardından da cesedini parçalayarak ormanlık alana attığını söyledi.

Cinayet kurbanı Azra Gülendam'ın babası acısını şiirle anlattı

KATİL ZANLISI 'CANAVARCA HİSLE ADAM ÖLDÜRMEK'TEN TUTUKLU

Katil zanlısının yer göstermesi ile Antalya’da ormanlık alanda Azra Gülendam Haytaoğlu’na ait cesedin parçaları bulundu. Acı haber üzerine Azra’nın babası Mustafa Haytaoğlu ve yakınları Antalya’ya giderek DNA örnekleri verdi. Yapılan incelemede bulunan ceset parçalarının Azra Gülemdam Haytaoğlu’na ait olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Mustafa Murat Ayhan çıkarıldığı mahkemece "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Azra ise memleketini Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Cinayet kurbanı Azra Gülendam'ın babası acısını şiirle anlattı

ŞİİRLERLE ACISINI HAFİFLETİYOR

Kızının ölüm haberinin ardından adeta yıkılan baba Mustafa Haytaoğlu, sosyal medya hesabından sık sık kızının fotoğraflarını paylaşıyor. Baba Haytaoğlu, acısını ise yazdığı şiir dizelerine döküyor. Okuyanların yüreklerini burkan dizeler, babanın yaşadığı acıyı anlatıyor.

Cinayet kurbanı Azra Gülendam'ın babası acısını şiirle anlattı

Baba Haytaoğlu’nun kızı için yazdığı şiirlerinden biri şu şekilde:

"Her sabahın ezanında gözyaşımı siliyorum
Dün mezarını suladım, öpüp sevip kokladım
Usul usul adım adım her gün sana geliyorum
Hazan Hasan halan Mine geleceğiz gülüm yine
Ben feleğin sillesine üzülerek gülüyorum

Her gün orda emmin Remzi acılardan aldım feyzi
Bu kefeni biçen terzi dar gömleği giyiyorum
Durmuşsofular yolunda gelirken yolun solunda
Bu hayatın okulunda tembelleri eliyorum

Komşuların anam babam bütün derdim bütün çabam
Orda yatan tüm akrabam kuzum rahat biliyorum
Bu hayatın düzeninde deryalarda yüzeninde
Her sabahın ezanında göz yaşımı siliyorum.”

Cinayet kurbanı Azra Gülendam'ın babası acısını şiirle anlattı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...