Tgrt Haber
23 Kasım 2021 15:18

Son dakika! Yargıtay, Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un cezasını onadı

Son dakika haberi: Ordu’da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i bıçaklayarak ölümüne neden olan ve yakalandığı esnada iki polis memurunu yaralayan Özgür Arduç hakkında karar açıklandı. Yargıtay, Arduç'a verilen ağırlaştırılmış müebbet cezasını onadı. Arduç, benzer suç işlediğinden ömür boyu hapiste kalacak.

Son dakika! Yargıtay, Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un cezasını onadı
ceren özdemir,özgür arduç,ceza,yargıtay,ömür boyu hapis

Ordu’da, üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i takip edip, evinin önünde bıçaklayarak ölümüne neden olan ve yakalandığı esnada 2 polis memurunu yaralayan Özgür Arduç hakkında karar açıklandı. Habertürk'ün aktardığına göre; Yargıtay, Arduç'a verilen ağırlaştırılmış müebbet cezasını onadı. Arduç, benzer suç işlediğinden ömür boyu hapiste kalacak.

NE OLMUŞTU?

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, 3 Aralık 2019'da Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu binaya girerken bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, katil zanlısı olarak gözaltına alınan Özgür Arduç tutuklanmıştı.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığınca Arduç hakkında dava açılmış, yargılamayı yapan Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi ise 20 Ocak'taki ikinci duruşmada Arduç'a "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vermiş, cezada indirim uygulamamıştı.

İstinaf kanun yoluna başvurulması üzerine ise Arduç hakkındaki karar, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesince hukuka uygun bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...