Tgrt Haber
21 Haziran 2021 08:35

Cansız bedenleri bulunmuştu! Anne-oğlun ölümünde kahreden detay

İstanbul Beylikdüzü'nde 3 katlı bir aparmanın dairesinden kötü kokular gelmeye başladı. Bina sakinleri durumu polise bildirince çilingir yardımıyla eve girildi. İki farklı odada “Bomba düzeneği var yaklaşmayın” notuyla karşılaşan ekipler korku ve panik yaşadı. Ancak odalarda bomba düzeneğine rastlanmazken Münevver Ertem (60) ve oğlu Ertan Ertem'in (40) cansız bedenleri bulundu. Anne ve oğlun intihar ettikleri ortaya çıktı.

Cansız bedenleri bulunmuştu! Anne-oğlun ölümünde kahreden detay
istanbul,beylikdüzü,ölüm

İstanbul Beylikdüzü'nde 3 katlı bir apartmanda bir anne ve oğlu ölü bulundu.

Olay, Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda yaşandı. Binaın ikinci katındaki evden gelen kötü koku üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildiriildi. Ekipler çilingir yardımıyla eve girdi. Sağlık ekipleri iki farklı odada bir anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini tespit etti.

‘BOMBA VAR YAKLAŞMAYIN’ NOTU KORKUTTU

Anne ve oğlun cansız bedenlerini almak için odalara girmek isteyen ekipler “Bomba düzeneği var yaklaşmayın” notuyla karşılaşınca korku ve panik yaşandı. Polis, binadaki ve yandaki binalarda yaşayan diğer sakinleri tahliye etti. Bölgeyi güvenlik çemberi altına alan ekipler yolu da kapattı.

Cansız bedenleri bulunmuştu! Anne-oğlun ölümünde kahreden detay

Ölen anne ve oğulla aynı binada yaşayan bir vatandaş polislerin binada bomba ihbarı olduğunu belirterek kendilerinden apartmanı boşaltmalarını istediğini belirterek yaşananları anlattı: Sonrada bir ceset var. Yaşlı bir kadın cesedi varmış. Ölmüş dediler. Kapıya bir de “Bomba var kapıyı açmayın” diye not bırakmışlar. Bomba imha ekipleri geldi. Biz de beklemedeyiz.

Cansız bedenleri bulunmuştu! Anne-oğlun ölümünde kahreden detay

BOMBA NOTU ASILSIZ ÇIKTI

Binanın çevresi giriş ve çıkışlara kapatılarak güvenlik önlemi alındı. Çok sayıda polis, bomba imha uzmanı ve olay yeri inceleme ekipleri bölgeye gönderildi. İtfaiye ekipleri de binanın olduğu caddede olumsuz bir duruma karşı hazırlandı. Ekiplerin incelemesi sonucunda evden herhangi bir bomba düzeneği çıkmazken odada 2 adet tabanca bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ölü bulunan yaşlı kadın ve oğlunun cansız bedenleri cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Asılsız çıkan bomba notunun ardından boşaltılan iki apartman olay yeri inceleme çalışmasını ardından tekrar bina sakinlerine bırakıldı.

İNTİHAR ETTİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Polis ekiplerinin anne oğulun cesedi üzerinde yaptığı ilk inceleme tamamlandı. İlk bulgulara göre, anne oğulun intihar ettiği ortaya çıktı. Ekipler önce Münevver Ertem'in silahla intihar ettiğini, ardından da Ertan Ertem'in başka bir odada ikinci bir silahla hayatına son verdiğini belirledi.
Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan anne oğulun cesetleri üzerinde otopsi işlemi devam ediyor.

Cansız bedenleri bulunmuştu! Anne-oğlun ölümünde kahreden detay

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...