Tgrt Haber
12 Ağustos 2021 12:52

Bursa’da dikkat çeken kavga! Muz ağacı ile birbirine girdiler

Bursa’da iki grup birbirine girdi. Bariyer ve saksıların havada uçuştuğu kavgada bir kafeteryanın muz ağacı kırıldı. Kafe sahibi Mehmet Can Göcen’de yaşananların ardından kavga eden gruba isyan etti.

Bursa’da dikkat çeken kavga! Muz ağacı ile birbirine girdiler
bursa,mudanya,muz ağacı,kavga

Bursa’nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi Kumyaka Caddesi’nde üçer kişilik grup birbirine girdi. Kavgada bariyerler havada uçuşurken bir kafeteryanın bahçesindeki muz ağacı devrildi. Görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ

Bursa’nın Mudanya ilçesinde geç saatlerde üçer kişilik iki grup birbirine girdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin site girişindeki bariyeri ile diğerlerine vurmaya çalışırken, diğer kişinin ise bir kafeteryanın bahçesinden aldığı muz ağacı ile saldırdığı görüntülendi.

BEN ŞAHISLARDAN ŞİKAYETÇİYİM

Kavganın yaşandığı cadde kafeterya işleten ve saldırıda kullanılan muz ağacının kendisine ait olduğu belirten Mehmet Can Göcen, “Gece 1.30 sıralarında üçerli şekilde iki grup kavga ediyor. Benim olayla ilgili bir bağlantım yok. İki tarafı da tanımıyorum. Benim kafeteryamda muz ağacım vardı. Daha iki gün önce almıştık. Adam geliyor buradan, ağacı alıyor, birbirine vuruyorlar. Ben şahıslardan şikayetçiyim. Bu şahısların bulunmasını ve zararımın karşılanmasını istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Bursa’da dikkat çeken kavga! Muz ağacı ile birbirine girdiler

ZARARIMIN KARŞILANMASINI İSTİYORUM

Yaşanan kavgada zarara uğradığını belirten kafeterya sahibi Göcen, “Söylenecek çok şey var da dile getirmek istemiyorum. Sadece bir kağıda özür notu bıraksalardı, bizim için kafiydi. Özür dilenmesini ve zararın karşılanmasını beklerdik, bunu da yapmamışlar. Benim zararım karşılanırsa ben şikayetçi olmam. Ben tekrar söylüyorum, şahısları tanımıyorum ve zararımın karşılanmasını istiyorum.” dedi.

Bursa’da dikkat çeken kavga! Muz ağacı ile birbirine girdiler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...