Tgrt Haber
18 Mart 2022 20:44 - Güncelleme : 18 Mart 2022 22:21

Bakırköy'de AVM otoparkında silah sesleri: 2 kişi ölü bulundu

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinin otoparkından silah sesleri yükseldi. Tartıştığı sevgilisini vuran şahıs, daha sonra da kendisini vurarak intihar etti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bakırköy'de AVM otoparkında silah sesleri: 2 kişi ölü bulundu
avm,karı koca,bakırköy

İstanbul'un Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy semtinde bulunan bir alışveriş merkezinde korkunç bir olay meydana geldi.

Saat 19.00 sıralarında yaşanan olaya göre; İ.B. (21) isimli şahıs ile sevgilisi olduğu belirtilen Y.S. (21) isimli kadın arasında AVM'nin otoparkında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası sinirlerine hakim olamayan İ.B., yanında taşıdığı tüfek ile önce sevgilisi Y.S.'yi, ardından da aracın içinde kendisini vurarak intihar etti.

İKİSİ DE CAN VERDİ

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde saldırganın hayatını kaybettiğini belirlendi. Yaralı kadın ise kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polislerin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...