Tgrt Haber
20 Şubat 2024 13:09 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 13:20

Atların efendileri kamerada: Gözlerim bir büyüyle bağlanmadıysa bu bir yılkı

Kütahya'da ormanlık alanda nadir olarak görünen yılkı atları, doğaseverler tarafından görüntülendi. Atlar, Yüzüklerin Efendisi serisinden Legolas karakterinin, "Gözlerim bir büyüyle bağlanmadıysa bu bir yılkı" sözünü akıllara getirdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Kütahya

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi bulunan Yaylacık ormanı içerisinde gezi yapan vatandaşlar, hayatlarında görebileceği en güzel ana tanık oldu. Doğa severler, sürü halinde dolaşan atları tayları ile birlikte görüntüledi

O ANLAR KAMERADA

Bir anda fark edilen sürü halindeki atlar saniye saniye cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Atların efendileri kamerada: Gözlerim bir büyüyle bağlanmadıysa bu bir yılkı - 1. Resim

"YILKI ATLARINI GÖRMEK BİZLER İÇİN BÜYÜK ŞANS"

Yılkı atlarını kayda alan vatandaş, "İlk kez bu kadar yakından sürü halinde yılkı atlarını görmek bizler için büyük şans idi" ifadelerini kullandı.  Yılkı atlarının bazı zamanlarda ilçe yakınlarına kadar geldiği bilinmekte.

Atların efendileri kamerada: Gözlerim bir büyüyle bağlanmadıysa bu bir yılkı - 2. Resim

AKILLARA LEGOLAS'IN SÖZÜ GELDİ

Nadir görünen yılkı atlarının kayda alındığı anlar; Yüzüklerin Efendisi serisinden Legolas karakterinin, "Gözlerim bir büyüyle bağlanmadıysa bu bir yılkı" sözünü akıllara getirdi.

Atların efendileri kamerada: Gözlerim bir büyüyle bağlanmadıysa bu bir yılkı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...