Tgrt Haber
08 Ekim 2021 11:24

Böyle aşk olmaz olsun! Sevdiği kadının evine gizlice girip yüzünü asitle yaktı

Avcılar'da aşık olduğu Yasemin Uzunçelebi'nin gece vakti gizlice evine girip yüzünü kimyasal maddeyle yakan saplantılı aşık Mehmet Y., yakalanarak adliyeye sevk edildi. Kadının tek gözünü kaybettiği ve yüzünün bir bölümünün kemiklerinin erdiği tespit edildi.

Böyle aşk olmaz olsun! Sevdiği kadının evine gizlice girip yüzünü asitle yaktı
avcılar,asit,kimyasal madde,yasemin uzunçelebi

Avcılar’da aşık olduğu kadının yüzüne kimyasal madde dökerek dehşeti yaşatan Mehmet Y., adliyeye sevk edildi. 

Avcılar Merkez Mahallesi Katip Ahmet Sokak’taki 4 katlı binada 5 Ekim Salı günü yaşanan olayda, Mehmet Y. isimli kişi, saplantılı bir şekilde aşık olduğu bir eğlence mekanında çalışan 42 yaşındaki Yasemin Uzunçelebi’yi,  aşkına karşılık bulamayınca tehdit ederek gözünü korkutmaya çalıştı.

ASİT KEMİĞE KADAR ERİTTİ

Ardından kadının evine gece saatlerinde gizlice girerek kimyasal madde döküp yüzünü yakan zanlı, olayın ardından kaçtı. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık bölümüne kaldırılan Yasemin Uzunçelebi’nin gözünü kaybettiği ve yüzünün bir bölümündeki yanıklar sebebiyle o bölümün kemiğe kadar eridiği tespit edilmişti.

16 FARKLI SUÇTAN KAYDI VAR

Yaşanan olayın ardından harekete geçen Avcılar Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, şahsın kimliğini belirleyerek teknik ve fiziki takip başlattı. Şüpheli Mehmet Y.’nin emniyette 16 farklı suçtan kaydının olduğu belirlendi. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, Mehmet Y.’yi Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet işlemleri tamamlanan zanlı, bu sabah adliyeye sevk edildi.

'ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Gelen son dakika bilgisine göre, Mehmet Y.'nin "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmasına karar verildi. 

Sanık, kararın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...