Tgrt Haber
08 Ocak 2022 12:48

Acil servis karıştı: Güvenlikten küfreden hasta yakınına kafa

Bursa’da hasta yakını ile güvenlik görevlisi arasında kavga çıktı. Acil servisi karıştıran kavgada güvenlik görevlisi hasta yakınına kafa attı.

Acil servis karıştı: Güvenlikten küfreden hasta yakınına kafa
bursa,,hastane,,kavga,

Bursa’da hastanede güvenlik görevlisi ile hastanedeki yakınını ziyarete giden ve koronavirüs tedbirlerini ihlal eden bir kişi arasında kavga çıktı. Kavgada güvenlik görevlisi hasta yakınına kafa attı. O anlar bir başka hasta yakını tarafından kaydedildi. Hasta yakınının güvenlik görevlisine küfretmesi yüzünden çıkan kavganın sonucunda taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Gergin anlar Yüksek İhtisas Hastanesinde yaşandı. Hastanedeki yakınını ziyarete gelen bir kişi ile hastanenin güvenlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Zor kullanarak odadan çıkardığı genç ile güvenlik görevlisi arasında çıkan sözlü tartışma yerini kavgaya bıraktı. Birbirlerinin yakalarına yapışan ikili birbirlerini tartaklamaya başladı.

HASTA YAKININA KAFA ATTI

Hastaların ve hasta yakınlarının gözü önünde çıkan kavgada güvenlik görevlisi, genç adama kafa attı. Burnuna darbe alan genç, güvenlik görevlisi tarafından dışarıya çıkarıldı. Araya diğer güvenlik görevlileri girince ortam sakinleşti, kavga sonlandı.

ANBEAN KAVGA ANLARI

Güvenlik görevlisinin hasta yakınına kafa attığı anlar bir başka hasta yakını tarafından saniye saniye kaydedildi. Darbe alan genç ise kanayan burnuna tampon yaparken, görevlilere "Siz o adamın yukarıda yaptığı muameleyle aşağıda yaptığı muameleyi bilmiyorsunuz" diye konuştu.

Özel güvenlik görevlisi, hastanenin kurallarına uymayan ve ailesine sinkaflı küfürler savuran hasta yakını hakkında şikayetçi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...