Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 23:19

2 yaşındaki kayıp Ecrin’den üzücü haber

Antalya’nın Serik ilçesinde ağabeyinin yanına gideceğini söyleyerek evden ayrılan 2 yaşındaki Ecrin’in cansız bedenine ulaşıldı.

2 yaşındaki kayıp Ecrin’den üzücü haber
Antalya,ecrin

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen olayda çiftçilikle geçimini sağlayan Ferhat ve Zübeyde Keskin çifti dün hastaneye giderken 4 çocuklarından en küçüğü olan 2 yaşındaki Ecrin’i babaannesine bıraktı. Babaannesinin yanından ağabeyinin yanına gideceğini söyleyerek ayrılan minik Ecrin’den bir daha haber alınamadı. Aile durumu polis ekiplerine bildirirken Ecrin’i arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan arama çalışmalarına bugünlük ara verildiği sıralarda küçük Ecrin'in evlerinin önünden geçen köprünün altında cansız bedeni bulundu

BABA AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Acı haberi alarak olay yerine gelen baba Ferhat Keskin ise ayakta durmakta zorlandı. Gözü yaşlı babayı yakınları güçlükle sakinleştirdi. Küçük kızı arama çalışmalarına katılan Ali Dinçer, “Talep üzerine gelerek ben su boşaltma sistemi kurdum. Su azaldıktan sonra köprü altında bulunan kapak açıldı. Kapak açıldıktan sonra çöplerin arasından çocuk çıktı. O an herkes üzüldü. Bağrışmalar oldu” dedi. Ali Sarı ise, “Arama yapıyorduk. Işık tutuyordum. Arkadaşımız kapakları kaldırın dedi. Kaldırmamız ile birlikte çocuk geldi” açıklamasını yaptı.

2 yaşındaki kayıp Ecrin’den üzücü haber

 

2 yaşındaki kayıp Ecrin’den üzücü haber

2 yaşındaki kayıp Ecrin’den üzücü haber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...