Tgrt Haber
04 May 2021 12:17

2 çocuk babası çiftçi traktör ile römork arasına sıkışarak hayatını kaybetti

Sakarya'da 39 yaşındaki çiftçi tarlasına gitmek için evinden çıktı. Traktörünü çalıştırmaya çalıştığı esnada traktör ile römork arasına sıkışan çiftçi kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 çocuk babası çiftçi traktör ile römork arasına sıkışarak hayatını kaybetti
traktör,yaşam,,kaza,

Edinilen bilgiye göre; 

Adapazarı ilçesi Kurtbeyler Mahallesinde yaşayan 39 yaşındaki İmdat Derelioğlu, sabah saatlerine tarlasına gitmek için evinden çıktı. Traktörüne binip çalıştırmak isterken bir kaza meydana geldi. Traktörün arka tekerine kendini kaptırdı.

Traktörün arka tekerine kendi kaptıran çifçi römork ile traktör arasına sıkıştı. Olanların ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra yaralı İmdat Derelioğlu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İki çocuk babası Derelioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...