Tgrt Haber
20 Aralık 2021 10:41

13 gündür aranan zihinsel engelli adam kazada can verdi

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde yolun karşısına geçmek isteyen yaya otomobilin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden yayanın zihinsel engelli 59 yaşındaki Hasan Erbaş olduğu tespit edildi. Erbaş'ın 7 Kasım 2021 tarihinden beri kayıp olduğu öğrenildi.

13 gündür aranan zihinsel engelli adam kazada can verdi
TEM,,Sakarya,,zihinsel engelli,,trafik kazası

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde yolun karşısına geçmek isteyen ve zihinsel engelli olduğu öğrenilen 59 yaşındaki Hasan Erbaş otomobilin çarpması neticesinde feci şekilde can verdi.

ÇARPINCA PARÇALARA AYRILDI

Dün gece saatlerinde TEM Otoyolu Sakarya geçişi Sapanca Kurtköy, Ankara istikametinde ilerlemekte olan 50 yaşındaki M.T. idaresindeki yabancı plakalı Audi marka otomobil, otoyolda yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye çarptı. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince, çarpmanın etkisi ile parçalara ayrılan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

KAYIP OLARAK ARANIYORDU

Olay yerindeki incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahsın bedeni Sapanca İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerde ise hayatını kaybeden kişinin İstanbul’da yaşayan ve 7 Kasım 2021 tarihinden beri kayıp olan 59 yaşındaki Hasan Erbaş'a ait olduğu tespit edildi. Otomobil sürücüsü M.T. gözaltına alınırken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

13 gündür aranan zihinsel engelli adam kazada can verdi
Hasan Erbaş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...