Tgrt Haber
16 Temmuz 2021 12:55

10 yaşındaki çocuğu tekme tokat dövdü! Cumhuriyet savcısına yakalandı

İstanbul'da alışveriş merkezinde bir şahıs, yürüyen merdivende kendisine çarptığı gerekçesiyle 10 yaşındaki çocuğu dövdü. Olaya tesadüfen şahit olan Cumhuriyet Savcısı çocuğu darp eden şahsı yakalattı.

10 yaşındaki çocuğu tekme tokat dövdü! Cumhuriyet savcısına yakalandı
istanbul,,darp,,dayak,,saldırı,,çocuğa şiddet,

İstanbul’da bir şahıs alışveriş merkezinde 10 yaşındaki küçücük çocuğu alışveriş merkezinin ortasında tekme tokat dövdü.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DÖVDÜ

Olay Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinde, baba Turan Sıvacı oğlu Tugay'ı sinemaya götürdü. Filmden erken çıkan çocuklar, AVM'de dolaşmaya başladı. Bu sırada 10 yaşındaki Tugay yürüyen merdivende bir adama çarptı. Duruma sinirlenen adam peşinden koştuğu çocuğu önce yere düşürdü, ardından tekmeledi. Çocuk acı içerisinde yerde kalırken, saldırgan şahıs ise uzaklaştı.

CUMHURİYET SAVCISINA YAKALANDI

Bir cumhuriyet savcısı, AVM'de alışveriş yaptığı sırada olaya tesadüfen şahit oldu. Çocuğu darp eden şahıs savcının talimatıyla gözaltına alındı. Çocuğun yürüyen merdivende kendisine kasten çarptığı için sinirlendiğini söyleyen saldırgan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...