Tgrt Haber

Voleybolcu çift depremde hayatını kaybetti

07 Şubat 2023 18:22 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 18:36
Voleybolcu çift depremde hayatını kaybetti
deprem,Bedrettin Çakır,,Betül Çoban Çakır

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 şiddetindeki deprem spor dünyasını da çok etkiledi. Voleybolcu çift Betül Çoban Çakır ve Bedrettin Çakır yaşanan depremde hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 şiddetindeki deprem spor dünyasını yakından etkiledi.

1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Merinos Voleybol'un smaçörü Betül Çoban Çakır ve voleybolcu eşi Bedrettin Çakır'dan kötü haber geldi. Skorer'in haberine göre; Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremde çift yaşamını yitirdi.

İkinci bir açıklamaya kadar Türkiye'deki tüm spor faaliyetleri durduruldu. Ülkede milli yas ilan edildi.

VOLEYBOLCULARIN KALDIĞI OTELDE 1 KİŞİNİN CANSIN BEDENİNE ULAŞILDI

TVF Erkekler Voleybol 2'nci Ligi 6'ncı Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Malatya Büyükşehir Belediyespor takımından 11 voleybolcu ile 4 ampute futbolcu, Battalgazi'de konakladıkları Kırçuval Otel'in ilk depremde yıkılmasıyla enkaz altında kaldı.

Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği otel enkazında öğle saatlerinde aralıklarla yaşanan artçı depremler kurtarma faaliyetlerini zaman zaman aksatırken, yapılan çalışmalar sonucu bugün saat 15.00 sıralarında enkazdan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Ekipler, cansız bedeni kimlik tespiti için adli tıpa gönderdi. Çalışmalara iş makinelerinin yanı sıra AFAD ve itfaiye ekipleri de eşlik ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...