Tgrt Haber

İtalyan voleybolcu Julia Ituma’nın ölmeden önce son görüntüleri çıktı: Koridorda yere kapanıp ağladı girdiği odadan bir daha çıkamadı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Nisan 2023 13:35 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 14:31
italyan voleybolcu,julia ıtuma,istanbul,vakıfbank

Son dakika haberi: İtalyan voleybolcu Julia Ituma’nın İstanbul’da ölümüne ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Julia Ituma’nın otel içerisindeki kamerada koridorda bir süre telefonla konuştuğu ve dalgın bir şekilde oturduğu görüldü. İtalyan oyuncu daha sonra girdiği odasından bir daha çıkamadı.

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Eczacıbaşı Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’ndan İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara ile karşılaştı. Eczacıbaşı Igor Gorgonzola'yı 25-22, 25-12 ve 25-21 setlerle 3-0 mağlup ederek CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. Bu sonuç ile birlikte kupanın Türkiye’ye gelmesi garantilendi. Eczacıbaşı’nın rakibi olacak temsilcimiz ise oynanacak Fenerbahçe-VakıfBank karşılaşmasıyla belli olacak.

İTALYAN VOLEYBOLCU HAYATINI KAYBETTİ…

Maçın ardından Igor Gorgonzola Novara’nın 19 yaşındaki oyuncusu Julia Ituma, kaldığı otelin 6’ncı katından camdan düşerek hayatını kaybetti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, "yüksekten düşme" konusu ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde Julia’nın odasında takım arkadaşı ile kaldığı belirlendi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI..

Otel içerisindeki kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda Julia’nın akşam saatlerinde koridorda telefon ile konuştuğu ve odanın önünde dalgın ve düşünceli bir şekilde yaklaşık bir saat boyunca oturduğu, daha sonra odasına girdiği ve bir daha odasından çıkmadığı tespit edildi.

İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'nın ise otelden polis eşliğinde ayrıldığı görüldü.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...