Tgrt Haber
13 Nisan 2023 11:53 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 13:31

Eczacıbaşı - Novara maçı sonrası trajik ölüm! Voleybolcu Julia Ituma hayatını kaybetti!

Şampiyonlar Ligi finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşan Igor Gorgonzola Novara'nın 19 yaşındaki oyuncusu Julia Ituma, İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Eczacıbaşı - Novara maçı sonrası trajik ölüm! Voleybolcu Julia Ituma hayatını kaybetti!
voleybol,eczacıbaşı,novara

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Eczacıbaşı ile oynanan maç için İstanbul'da olan İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara büyük bir şok yaşıyor. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Igor Gorgonzola Novara'nın 2004 doğumlu oyuncusu Julia Ituma, Eczacıbaşı maçı sonrasında İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Milli oyuncumuz Ebrar Karakurt'un da takım arkadaşı olan ve dün oynanan yarı final maçında da süre alan voleybolcunun trajik ölümünün ardından soruşturma başlatıldı.

PENCEREDEN DÜŞTÜ

Maçın ardından İtalyan ekibi Burhan Felek Spor Salonu'nun yanındaki otelde konakladı. İtalyan voleybolcu otelin önünde sabah 05.30 sıralarında hareketsiz yatarken bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri Ituma'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Julia Ituma'nın otelin altıncı katında kaldığı öğrenildi. Ekiplerin çalışma yaptığı yerde voleybolcunun ayakkabıları dikkat çekerken, Julia Ituma'nın kaldığı otelin penceresinden düştüğü tespit edildi. Polis, Julia Ituma'nın 22.30-23.50 saatleri arasında koridorda gezdikten sonra odasına girdiğini belirledi. Ituma'nın ölümü Novara ekibindeki temsilcimiz Ebrar Karakurt'un da dahil olduğu İtalyan takımında şok etkisi yarattı.

İNTİHAR ŞÜPHESİ

Voleybolcu Julia Ituma'nın cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor. İtalyan basınında yer alan habere göre şok olayda intihar şüphesi bulunuyor.

Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak Milano'da doğan, 1.92 boyunca ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Ituma, U19 Avrupa Şampiyonluğu da kazanmıştı.

19 yaşındaki Ituma geçtiğimiz Eylül ayında U19 Avrupa Şampiyonası'nın En Değerli Oyuncusu da seçilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...