Tgrt Haber
05 Şubat 2018 18:50

Yerli Whatsapp nedir? | PTT Messenger nasıl kullanılır?

PTT Messenger uygulaması, Başbakan Binali Yıldırım'ın Zeytin Dalı Harekat Merkezi'ne bu uygulama ile bağlanmasıyla vatandaşlar tarafından merak edilen konu oldu. Peki, PTT Messenger nedir? PTT Messenger nasıl indirilir?

Yerli Whatsapp nedir? | PTT Messenger nasıl kullanılır?
ptt messenger,ptt messenger nedir,ptt messenger nasıl indirilir

Başbakan Binali Yıldırım, milli mühendislik ürünü olan PTT Messenger uygulaması ile Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezine canlı olarak bağlandı. Başbakan Yıldırım'ın bu bağlantıyı gerçekletirmesinin ardından PTT Messenger, birçok kişinin araştırdığı konulardan birisi oldu. Peki, PTT Messenger nedir? PTT Messenger nasıl indirilir? İşte PTT Messenger uygulaması iel ilgili merak edilen her şey...

PTT MESSENGER UYGULAMASI NEDİR?

İşte, PTT'nin internet sitesi üzerinden PTT Messenger ile ilgili yapılan tanıtım;PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.

Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır. PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır.PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir.


PTT MESSENGER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...