Tgrt Haber
08 Haziran 2022 10:20 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 10:35

Yerli otomobil TOGG için yeni paylaşım: Gemlik tesisinden bir görüntü daha geldi!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Twitter'dan video yayınlayan TOGG, projede bir aşamaya daha geçildiğini göstermiş oldu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Yerli otomobil TOGG için yeni paylaşım: Gemlik tesisinden bir görüntü daha geldi!
togg,yerli otomobil

Türkiye, yerli otomobil TOGG için geri sayıma geçti. Son birkaç yıldır merakla beklenen TOGG, açıklamalara göre 2023'ün Mart ayında trafiğe çıkacak. SUV ve Sedan modeliyle gelmesi beklenen TOGG için son aşamalara yavaş yavaş giriliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Gemlik'deki tesisten görüntü yayınlayan TOGG, SUV model için gövdenin tamamlandığının müjdesini vermişti. Şimdi ise sosyal medyadan sürpriz bir paylaşım daha geldi.

TOGG'DAN YENİ PAYLAŞIM

Yerli otomobil ile ilgili gelişmeleri aktaran TOGG, Twitter üzerinden paylaştığı bir video ile önemli bir aşamaya daha geçildiğini duyurdu.

https://twitter.com/Togg2022/status/1534430025470005249

Yapılan paylaşımda, Gemlik Tesisinde boyasız denemelerin başlandığı açıklandı. İşte TOGG tarafından atılan tweet açıklamasının tamamı:

''Avrupa’nın en temiz boyahanesine sahip Gemlik Tesisimizde boyasız denemeler başladı. Sizce ilk Togg hangi renk olacak?''

Yerli otomobil için meraklı bekleyiş sürerken, tasarım için artık son aşamaya gelindi. Geçtiğimiz haftalarda Almanya'da kamuflajlı bir şekilde görünen TOGG, bu kez de boyasız denemelere geçiş yaptı. Konuya ilişkin paylaşımda TOGG, takipçilerine yerli otomobilin hangi renk olacağını sordu? Elbette bu da merak edilen detaylardan biri. Sizce TOGG hangi renkte olacak? Aşağıda yer alan yorumlar bölümünden düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...