Tgrt Haber
29 Eylül 2021 14:37

Yemeksepeti'nin 20 yıllık logosu değişti! Artık meşhur kurye yok

Türkiye'nin en çok kullanılan online yemek sipariş platformu Yemeksepeti.com ve onun iştiraki olan market uygulaması Banabi, radikal bir kararla 20 yıldır kullandığı logosunda değişikliğe gitti. Meşhur kurye figürünün kaldırıldığı logonun rengi de pembe ile değiştirildi.

Yemeksepeti'nin 20 yıllık logosu değişti! Artık meşhur kurye yok
yemeksepeti,banabi,logo,değişim

20 milyondan fazla kullanıcıya sahip çevrimiçi yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com, 20 yıldır kullandığı logosunda değişikliğe gitti. Daha sade bir tasarım belirleyen ve parlak rengiyle ön plana çıkan yeni logoda 'meşhur kurye' figürünün yer almaması ise sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Market sipariş hizmeti Banabi ile birlikte logo ve site tasarımını yenileyen Yemeksepeti, bu sabah yaptığı değişikliği henüz uygulamasında kullanıma başlamadı ancak internet sitesinde daha yumuşak hatlara sahip bir font ve pembe renkli arka plan tercihine geçildi.

Webtekno'nun haberine göre, yeni logoda yer almayan ve Yemeksepeti'yle özdeşleşen kurye figürü, tarayıcılarda hala kullanılmakla birlikte sitede kullanıcıları etkileyecek önemli değişiklikler yapılmadığı belirlendi.

Yemeksepeti iştiraki olan Banabi'de ise parmak figürünün kaldırıldığı, onun yerine bir çerçevenin getirildiği görülüyor. Ayrıca önceden Yemeksepeti ve Banabi'nin marka renkleri farklıyken artık aynı renklere sahip.

Yemeksepeti'nin 20 yıllık logosu değişti! Artık meşhur kurye yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...