Tgrt Haber

Xiaomi, yeni cihaz sahiplerine ücretsiz YouTube Premium sunuyor

18 Şubat 2022 10:02 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 10:27
Xiaomi, yeni cihaz alan kullanıcılara ücretsiz YouTube Premium dağatacak.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, YouTube ile kurduğu ortaklık sonrası kullanıcılara jest geçti. Şirket, yeni cihaz sahipleri için üç ay YouTube Premium aboneliği vereceğini açıkladı.

Xiaomi, yeni cihaz alan kullanıcılara ücretsiz YouTube Premium dağatacak.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi, dev şirketlerle ortaklık kurmaya devam ediyor. Her geçen gün milyonlarca kullanıcıya sahip olan üretici, kısa süre önce YouTube ile ortaklık yaptığını açıkladı.

Video izleme platformuyla anlaşmaya varan Xiaomi, bu ortaklıkla birlikte kullanıcılara jest yaptı. Şirket, yeni cihaz alan kullanıcılar için 3 aylık YouTube Premium vermeye başladıklarını açıkladı.

XIAOMI'DEN 3 AYLIK YOUTUBE PREMİUM BEDAVA

Xiaomi, yeni cihaz alan kullanıcıları için üç aylık YouTube Premium'u ücretsiz vereceğini duyurdu. Çinli firma bunu, YouTube ile ortaklığının bir parçası olduğunu belirtti.  Xiaomi International İş Geliştirme Direktörü Hanson Han, konuyla iligli şunları söyledi:

   ''Her yıl daha fazla çevrimiçi video içeriği üreten kullanıcılarla birlikte,kullanıcıların kaliteli içeriği yeni yollarla deneyimlerine izin vermenin önemli olduğuna inanıyoruz. Xiaomi müşterilerinin sevdikleri içerikleri kesintisiz izlemelerini sağlamak için YouTube ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunun, YouTube ile aramızda uzun süredir devam eden ve nihayetinde kullanıcılarımıza fayda sağlayacak bir ilişkinin başlangıcı olacağını da umuyoruz."

Xiaomi, yeni cihaz sahiplerine ücretsiz YouTube Premium sunuyor

Üç aylık YouTube Premium hizmetini ücretsiz olarak verecek Xiaomi, bunun sadece yeni cihazlar için geçerli olduğunu açıkladı. Uygun cihazların listesi ise şöyle:

  • Xiaomi 11T Pro
  • Xiaomi 11T
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE
  • Redmi Note 11 Pro 5G
  • Redmi Note 11 Pro
  • Redmi Note 11S
  • Redmi Note 11

Xiaomi'nin ücretsiz olarak sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için öncelikle yukarıdaki telefonlara sahip olmanız gerekir. Eğer bu telefonlardan birine sahipseniz, Mi.Com internet sitesinden diğer talimatları yerine getirebilirsiniz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...