Tgrt Haber
09 Şubat 2022 16:34

Twitter, video oynatma hızlarında değişiklik yaptı

Haberleşme ugyulaması Twitter, Android telefonlarda yeni video oynatma hızına kavuştu. Özellik yakında tüm kullanıcılara sunulacak...

Twitter, video oynatma hızlarında değişiklik yaptı

Sosyal medya uygulamalarında son zamanlarda sıkça değişiklikler yaşanmaya başladı. Hem Facebook, hem WhatsApp hem de Twitter gibi platformlar, sürekli olarak farklı özellikleri uygulamaya ekliyor. 

Twitter için yakın zamanda yeni bir özellik test edilmeye başladı. Sınırlı sayıda kullanıcı ile sınırlı olan özellik video oynatma hızlrıyla alakalı.

VİDEO OYNATMA HIZLARINDA YENİLİK

Twitter, bazı Android ve web kullanıcıları için çift video oynatma hızını test ettiğini, ayrıca oynatma hızının video/ses ayarlarından ayarlanabileceğini de duyurdu. 

Twitter, video oynatma hızlarında değişiklik yaptı

Kullanıcılar yeni güncelleme ile birlikte herhangi bir Twitter videosu açtığında, 0,25 ile 2x arasında tercih yaparak videoyu oynatabilecek. Bunun için ise sağ üst köşede yer alan ayarlar düğmesini kullanmak yeterli olacaktır. 

Konuyla ilgili olarak Twitter sözcüsü Joseph Nunez, The Verge'e verdiği demeçte; çift hızlı oynatmanın, ''platforma bağlı olarak Twitter videosu, Twitter sesi, DM'lerdeki video ve canlı video'' için çalışacağı söyledi. Bu özelliğin iOS sürümüne geleceğinin sinyallerini de verdi. 

Öte yandan Twitter, sessiz videolarda varsayılan olarak altyazıları açan ve İngilizce, Çince, Hintçe, İspanyolca ve daha fazla dil için videolara otomatik alt yazı desteği ekleyecek. Ancak altyazılar, videonun yüklendiği orjinal dilde gösterilecek. Yani altyazı çevirmeyle ilgili bir durum şu an için söz konusu değil. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...