Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 10:50

TikTok bildirimlerini kapatacak! Sebebi gençler çıktı

Sosyal medya platformu TikTok, zaman zaman bildirimlerini kapatma kararı aldı. Kararın sebebi ise gençler çıktı.

TikTok bildirimlerini kapatacak! Sebebi gençler çıktı
tiktok,,sosyal medya,

Sosyal medya platformlarından gençler arasında en çok kullanılanı TikTok, gençlerin iyiliği için yeni adımlar atma kararı aldı. Değişikliğe gitmeye hazırlanan TikTok, 12-15 yaşlarındaki kullanıcılar için saat 21.00'den, 16-17 yaşlarındaki kullanıcıları için 22.00'den itibaren anlık bildirim atmayacağını duyurdu.

TikTok bildirimlerini kapatacak! Sebebi gençler çıktı

BBC'nin haberine göre, TikTok bu değişiklikle genç kullanıcılarını ders çalışmaya, dinlenmeye odaklanmasına ve uyumasına yardımcı olmayı hedefliyor. TikTok açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle genç kullanıcılarımızın erken dönemde olumlu dijital alışkanlıklar edinmelerine yardımcı olmayı ümit ediyoruz." 

Dijital analitik şirketi App Annie, Çin'in video paylaşım uygulaması TikTok'un, 2020'de Facebook Messenger'ın önüne geçerek en çok indirilen uygulama unvanını kazandığını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...