Tgrt Haber

Tanıtım öncesi Xiaomi Mi Pad 6 Max'in önemli bir özelliği daha açıklandı

13 Ağustos 2023 11:10 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 11:13
Tanıtım öncesi Xiaomi Mi Pad 6 Max'in önemli bir özelliği daha açıklandı
xiaomi mi pad 6 max,tablet

Xiaomi'nin tanıtmaya hazırlandığı Mi Pad 6 Max tabletinin önemli bir özelliği, resmi tanıtıma günler kala şirket tarafından duyuruldu.

Akıllı telefon sektöründe önemli bir seviyeye ulaşan Xiaomi, tablet pazarında da adından söz ettirmeyi unutmuyor. Bütçe dostu tabletleriyle karşımıza çıkan Çinli dev, 14 Ağustos'ta yeni tableti Mi Pad 6 Max'i tanıtacak.

Mi Pad 6 ile gösterdiği başarıyı Mi Pad 6 Max ile sürdürmeyi amaçlayan Xiaomi, kullanıcıları tatmin edecek bazı yeniliklere yer verecek. 

Mİ PAD 6 MAX, İZİN GÖSTERGE IŞIĞIYLA GELİYOR

Xiaomi, tanıtımına artık bir günden az süre kalan Mi Pad 6 Max için önemli bir özelliği daha açıkladı.

Çinli firmanın yeni tableti, gizlilik açısından kullanıcılara güven verecek. Yeni nesil akıllı telefonlarda bulunan izin gösterge ışığı, Xiaomi'nin yeni tableti Mi Pad 6 Max modelinde de yer alacak.

Gizlilik odaklı bu yenilik, bir uygulamanın kamera gibi hassas bilgileri kullandığı sırada küçük bir ışıkla gösterilecek. Eğer kullanıcı aktif olarak o uygulamayı bırakmıyorsa, söz konusu özellik iyi bir hatırlatma görevi de görecektir.

Buna ek olarak tablet, kullanıcı varlığı izlemeyi desteklemek için ön  tarafında bir ToF sensörüyle de donatıldı. Bu sayede ekrana bakılırken daha parlak, bakılmadığında ise daha düşük ışık olarak denge sağlanacak.

Son olarak Mi Pad 6 Max, gücünü Snapdragon 8+ işlemciden alacak ve 14 inç ekranla gelecek. Ayrıca tabletin 10.000 mAh pil kapasitesine sahip olacağı da bilgiler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...