Tgrt Haber
01 Ağustos 2022 15:55 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 15:58

Spotify, tüm abonelik ücretlerine zam yaptı: İşte yeni fiyatlandırma

Müzik ve Podcast platformu Spotify, Türkiye'deki tüm abonelik fiyatlarına zam yaptı. Yüzde 15'lik zam ile en düşük abonelik ücreti standart kullanıcı için 20,99 TL oldu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Spotify, tüm abonelik ücretlerine zam yaptı: İşte yeni fiyatlandırma
spotfiy,teknoloji,zam

Akıllı telefon, bilgisayar, tablet, kısaca teknolojinin gelişmesiyle uygulama ve yazılımlarda gelişti. Her geçen gün mobil uygulama ve oyunlar milyonlarca kişi tarafından kullanılırken, günlük ihtiyaçlar da yine bu uygulamar sayesinde giderilebiliyor.

Dizi-film için Disney Plus, Amazon Prime ve Netflix gibi platformlar kullanılırken, müzik için de en çok kullanılan uygulamalardan biri hiç şüphesiz Spotify'dır. Milyonlarca kişinin Podcast ve müzik ihtiyacını giderdiği platform, abonelere göre ayrıcalıklı özelliklerde sunmakta. Ancak popüler uygulamanın abonelik ücretlerine kısa süre önce sürpriz zam geldi.

SPOTIFY FİYATINA YÜZDE 15 ZAM

Spotify, kullanıcıları için yeni zammı uygulamaya girerken gösteriyor. Hem öğrenci, hem de diğer ücretlere zam yaptığını duyuran şirket, yüzde 15'lik bir fiyat artışı yaparak en pahalı uygulama konumuna geldi.

Spotify, tüm abonelik ücretlerine zam yaptı: İşte yeni fiyatlandırma

Spotify tarafından fiyatlara yapılan zam sonrasında Bireysel abonelik paketi 18,99 TL’den 20.99 TL’ye yükseldi. 23,99 TL’lik Duo paketi ise 27,99 TL oldu.

Spotify, tüm abonelik ücretlerine zam yaptı: İşte yeni fiyatlandırma

Ailesiyle ve arkadaşlarıyla kullananların popüler seçimi Aile paketi ise 29,99 TL’den 34,99 TL’ye yükseltildi. Son olarak, içlerinde en uygun ve cazip olarak bilinen Öğrenci paketi de 8,99 TL’den 10,49 TL’ye çıktı. Yapılan zamlar, elbette kullanıcıları da hayal kırıklığına uğrattı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...