Tgrt Haber
06 Haziran 2022 11:34 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 11:37

Samsung Bu Kez Çok Konuşulacak: Orta Segmente Katlanabilir Model Geliyor

Samsung, uygun fiyatlı telefon kategorisinde bir ilke imza atabilir. Şirketin, orta segment katlanabilir model hazırladığı bildirildi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Samsung Bu Kez Çok Konuşulacak: Orta Segmente Katlanabilir Model Geliyor
samsung,akıllı telefon,teknoloji

Samsung, akıllı telefon pazarında en üretken şirketlerden biri. Piyasaya çıkardığı yüzlerce modeli ile milyonlarca kitleye uzanan firma, yeni teknolojileri hızlı kullanmasıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Şu anda katlanabilir telefon pazarında en çok satan cihaz Samsung'dan. Henüz birkaç şirketin katlanabilir telefonu bulunurken, bunların arasından başı Samsung çekiyor. Ancak asıl hamle şimdi geliyor olabilir.

SAMSUNG, ORTA SINIF KATLANABİLİR HAZIRLIYOR

Samsung, genelde katlanabilir modelleri amiral gemisi kategorisinde ve pahalı bir fiyattan satışa sunuyor.

Ancak ilerleyen dönemde bu değişebilir. Zira son çıkan haberlere göre Samsung, orta sınıf kategorisinde yer alacak katlanabilir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu sayede katlanabilir pazarda da ürün gamı artacak ve kullanıcı kitlesi de yükseliş gösterecektir.

Samsung Bu Kez Çok Konuşulacak: Orta Segmente Katlanabilir Model Geliyor

Orta sınıf katlanabilir modelin piyasaya çıkacağı haberleri, Twitter'daki chunvn8888 isimli bir kullanıcı tarafından sızdırıldı. Şu anda Samsung'un katlanabilir ve orta sınıf modelinin erken aşamada olduğu bildirildi. Ancak Güney Koreli üreticinin, 2024 gibi söz konusu cihazı piyasaya çıkaracağı iddia edildi. 

Tasarım konusuna gelirsek bu noktada epey soru işaretleri var. Zira Samsung'un nasıl bir tasarıma yer vereceği henüz bilinmiyor. Ancak güvenilir kaynaklar, uygun fiyatlı olması beklenen katlanabilir cihazın, Z Flip benzeri bir tasarımla geleceğini söylüyor. Tabii bunlar henüz bir sızıntı ve doğruluk payı olmayacağını da bilmekte fayda var.

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...