Tgrt Haber
11 Ocak 2022 10:11

Samsung, Galaxy S22 serisinin çıkış tarihini açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda uygun fiyatlı amiral gemisi S21 FE ile karşımıza çıkan Samsung, Galaxy S22 serisinin tanıtım tarihini de açıkladı. 8 Şubat 2022 tarihi için Unpacked (tanıtım) etkinliği planlayan üretici, yeni telefonlarını bu tarihte duyuracak.

Samsung, Galaxy S22 serisinin çıkış tarihini açıkladı
Galaxy S22 tanıtım tarihi,Galaxy S22

Teknoloji dünyasında son zamanlarda oldukça hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda bazı üreticiler, düzenlenen CES 2022 etkinliğinde yeni ürünlerini tanıttı ve kullanıcılarına sundular. Samsung ise, yaklaşık bir yıldır üzerine çalıştığı Galaxy S21 FE modelini bu etkinlikte piyasaya sürdü. Şimdi ise gözler Galaxy S22 serisine çevrildi.

GALAXY S22 SERİSİ, 8 ŞUBAT 2022 TARİHİNDE TANITILACAK

Samsung'un yaklaşan amiral gemileri, aylardır çeşitli sızıntılarıyla gündeme geliyor. Hemen hemen tüm özellikleriyle sızdırılan bu telefonların, tanıtım tarihi ise epey merak konusuydu. Neyse ki Samsung, Galaxy S22 serisini tanıtacağı zamanı uzun bir aradan sonra açıkladı.

Samsung, Galaxy S22 serisinin çıkış tarihini açıkladı

Kısa süre önce Samsung, 8 Şubat 2022 tarihinde Unpacked etkinliğine ev sahipliği yapacağını açıkladı. Söz konusu etkinlikte her yıl amiral gemisi ürünlerini tanıtan şirket, bu kez ise Galaxy S22 serisini duyuracak.

Tanıtım tarihine ek olarak Galaxy S22 serisinin ne zaman satışa sunulacağına dair haberler de yine ortaya çıktı. Buna göre Koreli üreticinin yeni amiral gemileri, 9 Şubat 2022 tarihinde ön siparişe açılacak. Telefonların mağazalara geleceği tarihin ise 24 Şubat olması bekleniyor.

Önceki raporlara göre Galaxy S22 serisi, modellere göre farklı renk seçeneklerine sahip olacak. Bunlardan Galaxy S22 ve S22 +; Beyaz, Pembe Altın, Açık Mavi, Gri, Yeşil, Siyah ve Bej renklerine sahip olacak. Serinin en üst modeli olması beklenen S22 Ultra ise; Phanton White, Phantom Black, Green ve Burgundy gibi renk seçenekleriyle kullanıcı karşısına çıkacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...