Tgrt Haber

OPPO Find X5 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

17 Şubat 2022 15:21 - Güncelleme : 17 Şubat 2022 15:48
OPPO, yeni Find X5 serisinin görüntülerini paylaştı.

OPPO, yeni Find X5 serisinin görüntülerini paylaştı.

OPPO, yeni amiral gemisi telefonlarının çıkış tarihini kısa süre önce açıkladı. Çinli üreticinin yeni OPPO FindX5 serisi, 24Şubat'ta düzenlenecek etkinlikte lanse edilecek.

Tanıtım tarihine günler kalırken OPPO, FindX5 serisine ait görüntüleri paylaştı. Cihazların tasarımu da bu paylaşımla birlikte tescillenmiş oldu.

FIND X5 SERİSİ 24 ŞUBAT TANITILACAK

OPPO'nun en iddialı telefonlarından Find X5 Pro, geçtiğimiz haftalarda Hasselblad kamerasıyla ortaya çıkmıştı. Şirketin Hasselblad ile ortaklık kuracağı pek çok kez gündeme gelirken, bu haftanın başlarında OPPO bunu resmi olarak açıkladı.

OPPO Find X5 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

Find X5 Pro, OPPO'nun iddialarına göre ''benzeri olmayan son teknoloji bir kamera'' ve '' güzel görünüme sahip benzersiz bir seramik'' ile donatılacak.

Kamera açısından OPPO, Hasselblad ortaklığına ek olarak kendi geliştiridiği görüntü teknolojisi "Powered by MariSilicon'u'' da bu telefonlarında kullanacak. Şirket bu teknoloji ile gece video çekimlerinde üst düzey görüntüler elde edebileceğini belirtiyor. 

OPPO Find X5 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

İşlemci tarafında ise OPPO, basın açıklamasında Find X5 Pro'nun hangi işlemciyi kullanacağını da açıkladı. Buna göre serinin en üst düzey modellerinden Find X5 Pro, işlemci tarafında gücünü Qualcomm'un Snapdragon8 Gen 1 yonga setinden alacak. Ayrıca yeni Find serisinin 24 Şubat'ta sahne alacağını da belirtmekte fayda var.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...