Tgrt Haber
13 Ocak 2022 12:10

İşlemcisiyle iddialı: OPPO Find X5 Pro teknik özellikleri sızdırıldı

Çinli teknoloji devi OPPO, yeni yıla oldukça iddialı modeller ile girecek. Popüler Find serisiyle ön plana çıkan üretici, Find X5 serisiyle rekabetin dozunu artıracak. Mart ayında tanıtılması beklenen seriden Find X5 Pro, teknik özellikleriyle sızdırıldı.

İşlemcisiyle iddialı: OPPO Find X5 Pro teknik özellikleri sızdırıldı
OPPO Find X5 Pro,OPPO,Find X5

Mobil pazarın önde gelen üreticilerinden OPPO, yeni akıllı telefonları için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Find serisiyle amiral gemisi kategorisinde yer alan üretici, bu yıl kullanıcı karşısına OPPO Find X5 serisiyle çıkacak.

Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenen telefonlardan OPPO Find X5 Pro, Çinli kaynaklar tarafından teknik özellikleriyle sızdırıldı. Sızıntı, tanınmış teknoloji ajanlarından Digital Chat Station tarafından sağlanıyor.

OPPO FİND X5 PRO’NUN ÖZELLİKLERİ NETLEŞİYOR

OPPO, iddialara göre Find X5 serisini iki model olarak piyasaya sürecek. Bunlardan Find X5 standart model olarak gelirken, Find X5 Pro ise serinin en güçlü modeli olarak gelecek. Cihaz, hem işlemci hem de diğer özellikler bakımından Find X5’e kıyasla daha zengin içeriklerle gelecek. 

İşlemcisiyle iddialı: OPPO Find X5 Pro teknik özellikleri sızdırıldı

Yakın zamanda ortaya çıkan rapora göre Find X5 Pro, ön tarafında 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.67 inç QHD+ AMOLED ekran ile gelecek. 1440 x 3216 piksel çözünürlükte olması beklenen ekran, LTPO 2.0 teknolojisini de destekleyecek. 

İşlemci tarafında ise Find X5 Pro, dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak. 2022’nin en güçlü işlemcilerinden Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle donatılacak olan Find X5 Pro, ayrıca OPPO’nun MariSilicon X çipiyle de gücüne güç katacak. 

Pil ömrü açısından Find X5 Pro, 80W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek. Kameralara gelecek olursak OPPO, iddialı modelinde; 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 13 Megapiksel yardımcı sensörle birlikte üçlü arka kameraya yer verecek. Telefonun ön tarafında ise delikli ekranın içerisinde 32 Megapiksel selfie kamerası bulunacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...