Tgrt Haber
19 Ocak 2023 09:45 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 09:53

'O yokken günümüz daha rahat geçiyor': SpaceX çalışanlarından çarpıcı Elon Musk açıklaması

Yoğun çalıştırma ve personellerine mobing yapmasıyla defalarca kez gündeme gelen Elon Musk'ın, uzay ve havacılık şirketi SpaceX çalışanları çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Bloomberg
'O yokken günümüz daha rahat geçiyor': SpaceX çalışanlarından çarpıcı Elon Musk açıklaması
spacex,teknoloji,elon musk

Dünyanın en zengin ikinci insanı Elon Musk, tartışmalı görüşlerinin yanı sıra sert yapısıyla kendi personelinin gözüne bile korku salmış durumda. Halihazırda Tesla, Twitter ve SpaceX şirketlerinin sahibi Musk, mobing ve fazla mesai yaptırmasıyla eleştirilerin odağında.

Uzay şirketi SpaceX ile önemli başarılara imza atan ve çok güçlü bir ekiple çalışan Elon Musk, Twitter'ın başına geçtiğinden bu yana ağırlıklı olarak sosyal medya şirketiyle ilgilenmeye başladı. Neyse ki bu durum en çok SpaceX'in çalışanlarına yaradı..

'DAHA RAHAT ÇALIŞIYORUZ'

SpaceX, Elon Musk'ın da yorumuna göre çok güçlü, zeki ve ileri düzey bir ekibe sahip. Ancak tüm bunlara rağmen Musk, diğer şirketlerinde olduğu gibi SpaceX çalışanlarının da başını ağrıtıyor.

Bloomberg'e göre SpaceX çalışanları, Elon Musk için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Musk varken yoğun iş yükü altında çalıştıklarını vurgulayan SpaceX ekibi, Twitter'ın satın alınmasıyla patronlarının daha çok oraya yoğunlaştığını belirtti.

'O yokken günümüz daha rahat geçiyor': SpaceX çalışanlarından çarpıcı Elon Musk açıklaması

Musk'ın Twitter'a yoğunlaşmasıyla biraz daha rahatladıklarını dile getiren SpaceX çalışanları, 'O yokken günümüz daha rahat geçiyor' diyerek Musk'ın ne kadar sert  yapısı olduğunu da bir kez daha göstermiş oldu.

Özellikle son dönemde NASA ile ortaklık imzalayan ve Ay'a insan taşınmasında görev yapacak SpaceX, bu proje ile ilgili sürekli Musk'ın baskısı altında kalıyor.

Neyse ki Twitter ile Musk'ın uzay şirketi biraz daha rahat ve verimli günler geçiriyor. Yine de bu çok uzun sürmeyebilir. Zira Elon Musk, Twitter'ı satın almasından sonra diğer şirketleriyle ilgilenmeye devam edeceğini de özellikle vurgulamıştı.

Dolayısıyla Twitter'da bir şeylerin yoluna girmesinin ardından ünlü iş insanı yeniden diğer şirketlerine yönelecek ve muhtemelen personellerini de yine yoğun iş yükü altında bırakacak.

Kaynak: Bloomberg
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...