Tgrt Haber
12 Nisan 2022 09:56 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 09:58

Netflix, beğeni seçeneklerine yeni bir işlev daha ekledi: İki başparmak

Dünyanın en büyük dizi-film platformlarından Netflix, kullanıcının beğeni seçeneklerini artıracak yeni bir seçenek daha ekledi. İki başparmak olarak gelen bu işlev, en sevdiğiniz içerikleri seçmenize olanak tanıyacak.

Netflix, beğeni seçeneklerine yeni bir işlev daha ekledi: İki başparmak

Netflix, platformu yeni özelliklerle güncellemeye devam ediyor. Özellikle son günlerde yaptığı zam ile gündeme gelen akış platformu, bu zammın ardından yeni bir işleve daha kavuştu.

Kullanıcılara halihazırda izlediği film ya da dizileri beğenme seçeneği sunan Netflix, kısa süre önce buna bir yenisini daha ekledi.

NETFLIX'E YENİ BEĞENİ TUŞU

2017 yılında değişiklik yaparak yıldız seçeneklerini beğenme tuşlarının yerine bırakan Netflix, mevcut sisteminde de değişiklik yaparak üçüncü bir seçenek sundu.

Netflix, beğeni seçeneklerine yeni bir işlev daha ekledi: İki başparmak

Resmi duyuru yapan Netflix, platforma artık iki beğeni verme özelliğini getirdiğini açıkladı. Söz konusu özellik; Android, iOS, web ve TV uygulamalarına kademeler halinde sunulmaya başladı. Peki iki başparmak şeklindeki bu beğeni tuşu ne işe yarıyor?

Netflix'te izlediğiniz bir şeyi sadece tek başparmak şeklindeki beğeni tuşuyla beğenirseniz, bu sadece onu sevdiğinizi gösteririr. Ancak yeni eklenen çift beğenme butonu ile, izlediğiniz içeriğe dayalı oarak daha spesifik öneriler sunulacağı anlamını taşıyor. 

Örneklendirecek olursak Bridgerton'ı sevdiyseniz, Netflix size oyuncu kadrosu ya da yapım şirketinin yer aldığı daha fazla film ya da dizi gibi şovlar gösterecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...