Tgrt Haber
18 Ocak 2023 17:25 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 17:30

Mavi tiki de içeren Twitter Blue aboneliği için 1 yıllık paket kullanıma sunuldu: İşte fiyatı

Twitter, kullanıcıların mavi onay rozeti de alabildiği 'Twitter Blue' aboneliği için yeni bir hizmet sundu. Artık aboneliği 1 yıllık alabilmek mümkün. Peki fiyatı ne kadar?

Editör: Okan Güleş / Kaynak: engadget
Mavi tiki de içeren Twitter Blue aboneliği için 1 yıllık paket kullanıma sunuldu: İşte fiyatı
,twitter blue,teknoloji,sosyal medya

Twitter, Elon Musk'ın ardından mavi onay rozetini ücretli olarak satışa sundu. Eskiden mavi tik olarak bilinen onay işaretini alabilmek için ünlü veya tanınmış bir kişi olma şartı vardı.

Ancak şirketi maddiyat açısından düşünen Musk, Twitter Blue hizmeti aracılığıyla mavi tik hizmetini artık ücretli olarak sunmaya başladı. Aylık 8 dolar olarak belirlenen Twitter Blue, şu anda bazı ülkelerde kullanılabiliyor. Şimdi ise Twitter, Blue aboneliğinin fiyatını biraz düşürerek yıllık aboneliği seçeneğini getirdi.

1 YILLIK TWITTER BLUE ABONELİĞİ GETİRİLDİ

ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya'da kullanılabilen Twitter Blue, mevcut kullanıcılar için 8 dolardan, iOS cihazlar üzerinden ise 11 dolara aktif edilebiliyor.

Aylık olarak verilen Twitter Blue hizmeti, şimdi yıllık abonelik paketiyle güncellendi. Musk'ın şirketi bu kez 1 dolarlık indirime giderek Twitter Blue'nun yıllık ücretini 84 dolar olarak belirledi.

Mavi tiki de içeren Twitter Blue aboneliği için 1 yıllık paket kullanıma sunuldu: İşte fiyatı

1 yıllık 84 dolar olarak belirlenen Blue aboneliği, aylık bazda hesaplandığında 7 dolara tekabül ediyor. Bu da kullanıcıların aylık 8 dolar karşılığında ödediği ücreti yıllık paket satın aldığında 1 dolarlık tasarruf sağlayabileceği anlamına geliyor.

Twitter Blue, mavi onay rozetinin yanı sıra, öncelikli yorum sıralaması, 60 dakikaya kadar video yükleme yeteneği, tweet düzenleme, uygulama simgesi seçimi, tweet ve gezinti düzenleme, tweet'lere yer işareti koyma ve daha fazlasını içeren ayrıcalıklar sunuyor. Söz konusu abonelik henüz yurt dışında kullanılırken, Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

 

Kaynak: engadget
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...