Tgrt Haber
24 Ağustos 2022 09:45 - Güncelleme : 24 Ağustos 2022 09:47

Apple, iPhone'lar için iOS 16 Beta 7 güncellemesini yayınladı

Yeni iPhone 14 serisini tanıtmaya hazırlanan Apple, dev etkinlik öncesi geliştirme süreci tamamlanan iOS 16 için bir beta güncellemesi daha yayınladı. iOS 16 Beta 7, şu andan itibaren indirilebilir.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
Apple, iPhone'lar için iOS 16 Beta 7 güncellemesini yayınladı
ios 16,Apple,teknoloji

Yeni WWDC etkinliği için hazırlanan Apple, önümüzdeki ay iPhone 14 serisini tanıtacak. iPhone'un yanı sıra yazılım alanında da önemli bir güncelleme kullanıcılar ile buluşacak. Haziran ayından bu yana beta olarak test edilen iOS 16 güncellemesi, iPhone 14'ün ardından resmi olarak piyasaya çıkacak.

Birkaç gün önce Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın iOS 16 geliştirme sürecini  tamamladığını ve artık güncellemenin hazır hale geldiğini bildirdi. Gurman, bundan sonra yayınlanacak beta sürümlerin hata düzeltmeleri ve iyileştirmeleri olduğnunu vurgulurken, söylediği gibi de çıktı. Apple, 8 gün arayla iOS 16 Beta 7 güncellemesini iPhone'lar için yayınladı.

IOS 16 BETA 7 GÜNCELLEMESİ ÇIKTI

Tahmin edileceği üzere artık final sürümüne doğru yayınlanan iOS 16 Beta 7 güncellemesi, yeni bir özellik ile gelmiyor. Söz konusu güncelleme, Mark Gurman'ın da dediği gibi hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerine odaklanıyor.

Apple, iPhone'lar için iOS 16 Beta 7 güncellemesini yayınladı

Öte yandan Apple'ın yeni iPadOS sürümünü atladığını da belirtelim. ABD'li şirket, bu kez iPadOS16 Beta 7 güncellemesini piyasaya sürmekten vazgeçti. Bunun yerine direkt olarak iPadOS16.1 geliştirici beta sürüme geçileceği doğrulandı.

Apple, iOS 16 güncellemesi ile yeni bir kilit ekranı tasarımını tanıttı. Yeni güncelleme sayesinde kullanıcılar; ister widget'lar, bildirim tasarımı, yazı tipleri ve renkler dahil dilediği gibi özelleştirmeler yaparak kilit ekranını tercihine göre tasarlayabilecek. 

Kaynak: macrumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...