Tgrt Haber
18 May 2022 11:48 - Güncelleme : 18 May 2022 11:54

Instagram’dan Şaşırtan Değişiklik: Hikayelere Sınırlama Geliyor

Sosya medya devi Instagram, uygulamada tartışmalara neden olan bir değişikliğe hazırlanıyor. Hikayelere sınırlama gelecek…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Mac
Instagram’dan Şaşırtan Değişiklik: Hikayelere Sınırlama Geliyor
Instagram,Instagram hikaye,Instagram güncelleme

Popüler sosyal medya platformu Instagram, milyonlarca kullanıcıya sahip. Bazı kişiler için artık gelir kaynağı haline gelen platformda; reklamlar verilip, ürün satışları gerçekleştirilebiliyor. En önemlisi de Instagram, tüm kullanıcıların anlarını paylaşması için mükemmel seçenekler sunuyor.

Instagram Hikayeler, son birkaç yıldır hayatımızda ve bu özellik milyonlar kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor.  Ancak Instagram çok sevilen bu işlemi için tartışmalara neden olacak bir sınırlama getirecek.

INSTAGRAM HİKAYELERİNE SINIRLAMA GELİYOR

Instagram geliştirme ekibi, sürekli olarak yenilikleri test ediyor ve kullanıcı yararına özellikler sunuyor. Ancak şirketin son olarak test ettiği yenilik, sık sık hikaye paylaşan kişilerin canını sıkabilir.

Instagram’dan Şaşırtan Değişiklik: Hikayelere Sınırlama Geliyor

Normal şartlarda günlük hikaye paylaşımı 100 ile sınırlı ve bu da oldukça iyi bir rakam. Ancak bu durum yakında değişebilir. Phil Ricelle  isimli bir kullanıcı, Instagram’ın hikayeler için sınırlama getireceği yeni değişikliğine erişti. 

Günlük 100 ile sınırlanan hikayeler, artık 3’e kadar gerileyecek. Ancak bu, günde 3 hikaye atacağınız anlamına gelmiyor. Yukarıdaki ekran resminden de fark edildiği üzere, ana sayfada sadece 3 hikaye gösterilecek. Geriye kalan diğer hikayeleriniz görülmesi içinde takipçilerinizin ‘Tümünü Gör’ seçeneği sunulacak. Tabii Instagram’ın test ettiği bu yenilik bazı kullanıcıların işini kolaylaştırsa da, ünlü kişi ya da geniş kitleli Instagram fenomenleri tarafından çok hoş karşılanmayabilir. 

Söz konusu özellik şu anda sınırlı sayıda kullanıcı üzerinde test ediliyor. İlk olarak Brezilya’da tespit edilen bu değişikliğin, önümüzdeki aylarda diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor. 

 

Kaynak: 9to5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
tolgabeser_23 Ağustos 2022 16:12

Ben beta kullanıcısıyım. Dün itibariyle güncelleme bana geldi :)

Sonraki Haber Yükleniyor...