Tgrt Haber
10 Kasım 2021 14:56

Instagram'a 'Abonelik' özelliği: Para kazanılabilecek

Sosyal medya platformu Instagram, içerik üreticilerinin para kazanması için 'abonelik' özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Özellik şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıyla test aşamasında

Instagram'a 'Abonelik' özelliği: Para kazanılabilecek
instagram,,abonelik,,para,,özellik,

Meta adı altında toplanan sosyal medya platformlarından Instagram, içerik üreticilerinin para kazanması için uzu bir süredir beklenen 'abonelik' özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Android ve IOS işetim sistemlerinin uygulama mağazalarında yaptığı güncellemeyle beraber kullanıcılarına 'Uygulama içi satın alımlar' bölümünden 'Instagram Subscriptions (Abonelikleri)' bölümünü ekleyen Instagram'ın yeni özelliğinin ücretleri de belli oldu. 

Instagram'a 'Abonelik' özelliği: Para kazanılabilecek

Sınırlı sayıda kullanıcıyla denemeleri gerçekleştirilecek olan aboneliğin fiyatı 10.99 TL ile 54.99 TL aralığında değişiyor. Uygulamanın yurt dışı bedeli ise 0,99 dolar olacak. 

Fiyat aralığı dikkate alınarak, en düşük ücret ile en yüksek ücret arasındaki abonelik farkı ile ilgili detay açıklanmadı. Test aşamasındaki özellik başarılı olması durumunda tüm kullanıcıların kullanımına açılacak.

Öte yandan Instagram, yaz aylarında abonelik sistemiyle ilgili denemeler gerçekleştirmiş, “Özel Hikayeler” ile içerik üreticilerin hikayelerini yalnızca abone olan kişilerin görmesi özelliğini test etmişti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...