Tgrt Haber
31 Temmuz 2023 17:51 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 17:52

Instagram takip etmeyenleri bulma nasıl yapılır? Programsız Instagram takipten çıkanları görme

Instagram, takip etmeyenler ve takipten çıkanlar özelliği sunmadığı için, takipten çıkanları görme yöntemleri pek çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Instagram takipten çıkanlar nasıl görülür? Programsız yöntemi anlattık.

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT HABER
Instagram takip etmeyenleri bulma nasıl yapılır? Programsız Instagram takipten çıkanları görme
instagram takip etmeyenleri bulma,,

Sosyal medyanın popüler platformlarından biri olan Instagram, milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen, fotoğraf ve video paylaşımı üzerine kurulu bir platform olarak biliniyor.

Ancak çoğu zaman sosyal medya kullanıcıları, takip ettikleri kişilerin kendilerini takipten çıkarmasından dolayı hayal kırıklığına uğrayabiliyor. İster arkadaş çevrenizden olsun, ister ünlü bir kişi olsun, bu durum pek çok kez başınıza gelmiş olabilir ve bu bağlamda, Instagram takipten çıkanları görme konusunu merak etmiş olabilirsiniz.

Instagram takip etmeyenleri bulma yöntemi şirket tarafından resmi olarak sunulmuyor. Sizin takip ettiğiniz ama sizi takip etmeyen kişileri gösterebildiğini iddia eden belli başlı uygulamalar da var, fakat bunların hiçbiri Instagram tarafından geliştirilmediğinden, kullanılması pek de güvenli olmayabilir.

Instagram takipten çıkanları görme konusunda kullanıcılara yardımcı olan çok etkili bir yöntem elbette var. Üstelik programsız. Yani hesabınızla hiçbir siteye veya programa üye olmuyorsunuz ve böylelikle kullanıcı adınız, şifreniz ve diğer bilgileriniz başkalarının eline geçme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıyor.

INSTAGRAM TAKİP ETMEYENLERİ BULMA

Instagram, takipten çıkanlar ve takip etmeyenler için direkt olarak bir liste sunmuyor. Bu nedenle takipten çıkanları görmek için geliştirilen yöntemlerden faydalanmak gerekiyor. Rehberimizde anlatacağımız yöntem de tam olarak bu amaca hizmet ediyor.

Lafı daha fazla uzatmadan Instagram takipten çıkanları görme yönteme geçelim:

1-) Öncelikle bilgisayar üzerinden Instagram'ı açın ve profil sayfanıza girin. Ardından tarayıcıdan yeni bir sekme açıp cobanov.dev/instagram adresini ziyaret edin ve buradaki belirtilen kodu kopyalayın.

Bu kod, yöntemi doğru bir şekilde uygulayabilmek için gerekli olacak.

Instagram takip etmeyenleri bulma nasıl yapılır? Programsız Instagram takipten çıkanları görme

2-) Tekrar Instagram profil sayfanıza giriş yapın. Buradaki boş bir alana sağ tıklayın ve "Öğeyi denetle" veya "İncele" düğmesine tıklayın. Şimdi karşınıza bir kod penceresi çıkacak, buradaki Console (Konsol) kısmına, yukarıdaki kopyaladığınız kodu yapıştırın ve Enter tuşuna basın.

3-) Tüm bu işlemlerin ardından, karşınıza gelecek RUN butonuna tıklamanız yeterli. Bunu yaptığınızda Instagram'da sizin takip ettiğiniz ama sizi takip etmeyen kişileri görmüş olacaksınız.

Instagram takip etmeyenleri bulma nasıl yapılır? Programsız Instagram takipten çıkanları görme

INSTAGRAM TAKİPTEN ÇIKANLARI GÖRME PROGRAMI VAR MI?

Bahsettiğimiz gibi, Instagram tarafından takipten çıkanları görme özelliği sunulmadığı gibi takip etmeyenleri görme programı da bulunmuyor. Şu anda Android ve iPhone telefonlarda, bu iş için geliştirilmiş birtakım yazılımlar mevcut fakat hesap çalınma tehlikeleri nedeniyle kullanıcılar bu uygulamalara pek güvenmiyor.

Bu nedenle en sağlıklı yöntem, bu rehberimizde anlattığımız adımlardır.

Hazırlayan: TGRT Haber / Ömer Faruk Doğan

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...