Tgrt Haber
23 Ocak 2024 15:21 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 15:22

Fiyatı şaka gibi ama değil... Realme Note 50 cep telefonu tanıtıldı

Realme, yeni Note serisinin ilk modeli olan Realme Note 50'yi tanıttı. Akıllı telefonun fiyatı, duyulduğunda "şaka gibi" dedirtiyor ancak gerçek... İşte Realme Note 50 özellikleri ve fiyatı...

Fiyatı şaka gibi ama değil... Realme Note 50 cep telefonu tanıtıldı
realme,akıllı telefon

Realme, Note serisiyle akıllı telefon yelpazesinde yeni bir sayfa açtı. Realme Note 50, yeni serinin ilk cihazı olarak tanıtıldı. Ve iki Realme Note modelinin daha bu yılın sonlarında piyasaya sürüleceği onaylanmış durumda.

REALME NOTE 50 ÖZELLİKLERİ

Realme Note 50, HD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6,74 inç IPS LCD ekranla geliyor. Panel, 560 nit tepe parlaklığa sahip olup, ayrıca 180Hz dokunmatik örnekleme hızını destekliyor. Ön tarafta bir adet su damlası çentiğin içinde 5 Megapiksel ön kamera bulunuyor.

Fiyatı şaka gibi ama değil... Realme Note 50 cep telefonu tanıtıldı

Realme Note 50, Unisoc T612 işlemcisi, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile çalışıyor. Akıllı telefonun arka tarafında 13 Megapiksel ana kamera ve QVGA çözünürlüklü yardımcı sensör yer alıyor. Yazılım tarafında, Android 13 tabanlı Realme UI T Edition çalışırken, pil 5.000 mAh kapasiteye sahip ve 10W şarjı destekliyor.

Note 50'de ayrıca IP54 toza ve suya dayanıklılık, kulaklık girişi ve yan tarafa monte edilmiş parmak izi tarayıcı bulunuyor. Son olarak, cihaz gök mavisi ve gece siyahı renk seçenekleriyle geliyor.

REALME NOTE 50 FİYATI NE KADAR?

Telefonun en dikkat çekici tarafıysa fiyatı. GSMArena sitesinin haberine göre Filipinler'de 3.600 PHP (65 dolar) fiyatla satışa çıktı. Realme telefonun dünya genelinde ne zaman satışa çıkacağını açıklamadı ancak önümüzdeki haftalarda daha fazla pazara ulaşması bekleniyor.

Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...