Tgrt Haber
07 Şubat 2022 17:06

En güçlü 10 Android telefon belli oldu

Akıllı telefonların performans kıyaslamalarını yapan AnTuTu, en güçlü 10 Android telefonu açıkladı. İşte detaylar...

En güçlü 10 Android telefon belli oldu

Akıllı telefon kıyaslama platformu AnTuTu, en güçlü 10 Android telefonu açıkladı. Özellikle kıyasıya rekabetin yaşandığı bu yarışta, zirve Çinli üreticilerin oldu. 

Geçen yılın sonu ve bu yılın başında piyasaya çıkan telefonları dikkate alan AnTuTu, Android akıllı telefonların performans derecesini güncelledi. Beklendiği gibi zirvedeki ve onu takip eden modellerin başını, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili telefonlar çekiyor.

İŞTE EN GÜÇLÜ 10 TELEFON

AnTuTu puanlarına göre Şubat ayı başı itibariyle en yüksek performanslı telefon, 1.020.974 puanla iQOO9 Pro oldu. İkinci sırada ise onu yakın puanıyla iQOO 9 modeli takip etti. Üçüncülük ise 20.000 puan farkıyla realme GT 2 Pro'ya verildi.

En güçlü 10 Android telefon belli oldu

OnePlus 10 Pro, Xiaomi 12 Pro, Motorola Edge X30 ve Xiaomi 12, sırasıyla dördüncü sıradan yedinci sıraya kadar geriledi. Söz konusu modellerin Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle donatıldığını da belirtmekte fayda var. 

Öte yandan sıralamaya bakıldığında, birinci ve yedinci sıra arasında 70.000 puan fark olması oldukça dikkat çekici. Aynı zamanda Snapdragon 888 Plus işlemcili Black Shark 4S Pro, Xiaomi 12'den yaklaşık 70.000 puan daha düşük. Bu da yüzde 8'lik bir fark olduğunu ortaya koyuyor. Dokuzuncu sırada ise Nubia Red Magic 6S Pro yer aldı ve onunculuk ise iQOO 8 Pro ile tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...