Tgrt Haber
19 Nisan 2022 11:48 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 11:53

Elon Musk'tan şaşırtan Twitter açıklaması: Yönetim kuruluna maaş ödenmeyecek

Geçtiğimiz haftalarda Twitter’ın yüzde 9,2’lik hissesini satın alan Elon Musk, bu kez platformu satın aldığında yönetim kurulu üyelerine maaş vermeyeceğini açıkladı.

Elon Musk'tan şaşırtan Twitter açıklaması: Yönetim kuruluna maaş ödenmeyecek

Dünyanın en zengin insanı ElonMusk, gündemden bir an olsun düşmüyor. Son olarak Twitter’ı satın almak için teklifte bulunan Tesla ve SpaceX CEO’su, olumlu dönüş yapılması sonucunda artık sosyal medya platformunun yeni sahibi olacak.

Twitter ile ilgili düşüncelerini aktarmaya devam eden Elon Musk, yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile kafaları karıştırdı. Musk, satın alma teklifinin kabul edilmesi durumunda, yönetim kurulu üyelerine maaş ödenmeyeceğini bildirdi.

ELON MUSK’TAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Elon Musk, Twitter’da takipçilerine genellikle cevap vermektedir. Ünlü milyarder kısa süre önce Twitter yönetim kuruluna eleştiride bulunan bir takipçisine yine bir cevap verdi. Takipçisinin yönetim kurulun eleştiren paylaşımına karşılık Musk, Twitter’in yönetim kuruluna ödenmeyecek maaşlar üzerinden yılda 3 milyon dolar tasarruf edileceğini vurguladı.

Elon Musk'tan şaşırtan Twitter açıklaması: Yönetim kuruluna maaş ödenmeyecek

Elon Musk'ın Twitter'ın tamamını ortalama 43 milyar dolara satın alma teklifinde bulunmasının hemen ababinde Twitter, 15 Nisan’da "zehir hapı" olarak isimlendirilen bir önlem aldı. Şirketin yönetim kurulu oybirliğiyle sınırlı süreli hissedar hakları planını kabul etmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...