Tgrt Haber

E-Devlet toplam kullanıcı sayısı açıklandı

11 Ağustos 2022 14:30 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 14:34
E-Devlet toplam kullanıcı sayısı açıklandı
e devlet,teknoloji

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, vatandaşların yüzlerce işlemi yapabildiği e-Devlet hizmetinin toplam kullanıcı sayısını açıkladı.

Türkiye'nin en çok kullanılan hizmetlerinden e-Devlet, kullanıcı sayısını her geçen gün giderek büyütmeye devam ediyor. İşe giriş çıkışlar, son olarak eklenen nöbetçi eczaneler, tapu ve daha yüzlerce hizmete sahip e-Devlet, epey ilgi görüyor.

Kısa süre önce Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-Devlet'i kullanan toplam kişi sayısını açıkladı.

E-DEVLET, 60 MİLYONDAN FAZLA KULLANICIYA SAHİP

E-Devlet toplam kullanıcı sayısı açıklandı

Her geçen gün içeriği ve kalitesi gelişen e-Devlet'in, kullanıcı sayısı da buna bağlı olarak artış gösterdi.  Ali Taha Koç, Türkiye'de 60 milyondan fazla kişinin e-Devlet'i kullandığını açıkladı. Bu, özellikle son eklenen hizmetlere bağlı olarak artış gösterdi ve önümüzdeki günlerde daha da fazla kullanıcıya erişmesi bekleniyor.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 24 Ağustos 2022 09:01

Dgetr

Sonraki Haber Yükleniyor...