Tgrt Haber
01 Aralık 2022 08:55 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 08:57

Apple CEO'su Tim Cook ile Elon Musk bir araya geldi! Twitter sorunu konuşuldu

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Apple ile yaşananlara son noktayı koydu. Apple CEO'su Tim Cook, ünlü milyarderi genel merkezde ağırladı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Apple CEO'su Tim Cook ile Elon Musk bir araya geldi! Twitter sorunu konuşuldu
elon musk,tim cook,,teknoloji

Elon Musk, geçtiğimiz hafta Apple'ın reklam vermeyi aniden kestiğini belirterek ABD'li şirkete bir hayli tepki göstermişti. 

Üst üste tweet'ler paylaşarak Apple'ı eleştiren Twitter patronu, teknoloji devinin uygulama içi satın alımlarda yüzde 30'luk komisyon aldığını belirterek ortalığı biraz daha karıştırdı. Her iki şirket arasında yaşananlara dair henüz bir açıklama yapılmazken, Musk son noktayı koydu.

BUZLAR KIRILDI

Twitter'ın sahibi Musk, yaşananların ardından Tim Cook tarafından Apple genel merkezine davet edildiğini söyledi.

Daha önce Twitter'ın App Store'dan kaldırılmasıyla tehdit edildiğini belirten milyarder, Apple genel merkezindeki toplantıda ''iyi bir görüşme'' yaptıklarını söyleyerek buzların da kırıldığını duyurmuş oldu.

https://twitter.com/elonmusk/status/1598090996281413638

Başka bir tweet'te Musk, Twitter'ın App Store'dan kaldırılmasına yönelik yanlış anlaşılmanın da çözüldüğünü ifade etti.

Tim Cook, Apple'ın asla böyle bir şey düşünmediğini söylerken, Musk ise bu sorunun nedenine dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.

 

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...