Tgrt Haber

AKINCI TİHA'dan bir başarı daha: Atış testleri başarıyla tamamlandı

22 Nisan 2022 21:43 - Güncelleme : 22 Nisan 2022 21:48
AKINCI TİHA'dan bir başarı daha: Atış testleri başarıyla tamamlandı

Savunma Sanayii’nin parlayan yıldızı AKINCI TİHA, bir başarıya daha imza attı. Baykar teknoloji tarafından yapılan açıklamaya göre Teber-82 atışı başarıyla tamamlandı.

Türkiye’nin özellikle son yıllara damga vuran İHA’ları, başarı üstüne başarı katıyor. Baykar Teknoloji tarafından geliştirilen yerli İHA’lar, yakın zamanda bir başarıya daha imza attı. 

Baykar Teknoloji internet sitesinde yer alan habere göre AKINCI TİHA, Roketsan’ın geliştirdiği Teber-82 Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği ilk atış testini başarıyla tamamladı. 

AKINCI TİHA’DAN BAŞARILI BİR ATIŞ DAHA

Roketsan’ın geliştirdiği Teber-82 Güdüm Kiti, AKINCI TİHA tarafından başarıyla atıldı. Testleri geçmeyi başaran yerli İHA, bu sayede bir adım daha attı. Konuyla ilgili Baykar Teknoloji, “Bayraktar AKINCI TİHA bugün Roketsan tarafından geliştirilen Teber-82 Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği ilk atış testini başarıyla tamamladı.” dedi.

AKINCI TİHA'dan bir başarı daha: Atış testleri başarıyla tamamlandı

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...