Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 16:10

Akbank, siber saldırıyı yalanladı: Güvenlik sorunu bulunmamaktadır

Akbank kullanıcılarının bir süredir hesap bilgilerine erişmediğinden dolayı sosyal medyada hızla Akbank'ın siber saldırıya uğradığına dair iddialar dolaşmaya başladı. Akbank tarafında yapılan açıklamada, siber saldırı olayı yalanlandı ve güvenlik sorunu olmadığı belirtildi

Akbank, siber saldırıyı yalanladı: Güvenlik sorunu bulunmamaktadır
Akbank,Siber,Saldırı

Son dönemde ülkemize yönelik siber saldırıların sayısı artıyor. Vatandaşların en hassas olduğu konulardan biri de banka hesapları olunca, bazı aksaklıklar bile tedirgin etmeye yetiyor. Bugün Akbank kullanıcıları hesap bilgilerine erişemediği için endişeye kapıldı. Sosyal medyada bu olaydan sonra Akbank'ın siber saldıya uğradığına ilişkin iddialar yayılmaya başladı. 

"HİÇBİR GÜVENLİK SORUNU BULUNMAMAKTADIR"

Akbank, sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak saldırıyı yalanladı ve müşterilerine derin bir nefes aldırdı. Yapılan açıklamada, "Bugün bankamız sistemlerinde yaşanan yavaşlama ve kesintilerin siber saldırı nedeniyle olduğuna dair kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bankamızda hiçbir güvenlik sorunu bulunmamaktadır. Problemin giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmaktadır." denildi.

Akbank, siber saldırıyı yalanladı: Güvenlik sorunu bulunmamaktadır

Açıklamada “İlgili birimlerimiz konuyla ilgili çalışmaktadır. Müşterilerimizin gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz” ifadesine de yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...