Tgrt Haber
20 Nisan 2022 19:45 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 12:06

Ümit Özat'tan FETÖ suçlaması: İki eski futbolcuyu hedef gösterdi

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Emre Belözoğlu ve Uğur Tütüneker'e 'FETÖ'cü' suçlamasında bulundu. İki eski futbolcunun örgütün mimarları arasında olduğunu öne sürdü.

Ümit Özat, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın "FETÖ'cü hakemleri temizleyin" çağrısına çok sert tepki gösterdi.
Ümit Özat, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın "FETÖ'cü hakemleri temizleyin" çağrısına çok sert tepki gösterdi.

Eski milli futbolcu ve Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, bir YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla spor gündemine bomba gibi düştü.

Özat, Emre Belözoğlu ve Uğur Tütüneker için 'FETÖ'cü suçlamasında bulunarak, "Bunlar FETÖ'nün mimarı. Uğur ile Emre mucidi" ifadelerini kullandı.

SANCAK'A SERT TEPKİ GÖSTERDİ

YouTube'da açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın "FETÖ'cü hakemleri temizleyin" çağrısına çok sert tepki gösterdi.

Sancak'a "Uğur Tütüneker ile neden çalıştın" derken, Tütüneker ve Emre Belözoğlu'nu 'FETÖ'nün mimarları' olmakla suçladı.

UĞUR İLE EMRE FETÖ'NÜN MUCİDİ

Ümit Özat şu ifadeleri kullandı:

Murat Sancak çıkmış Uğur Tütüneker FETÖ'den aklandıktan sonra ben onu aldım diyor. Sen onu gel benim külahıma anlat. Uğur Tütüneker, FETÖ'den aklandıysa FETÖ'cü dediğin hakemlerin hepsi o zaman aklandı. Onlara niye söylüyorsun. Sen Uğur'la çalışıyorsun, diğeri Emre Belözoğlu ile çalışıyor. Ondan sonra ikinizde çıkıp diyorsunuz ki futbolda FETÖ var. Bunlar FETÖ'nün mimarı. Uğur ile Emre mucidi. Nereden biliyorsun aklandığını. Kimin aklanıp aklanmadığını biliyorsan çık açıkla.

Ümit Özat'tan FETÖ suçlaması: İki eski futbolcuyu hedef gösterdi
Uğur Tütüneker ve Emre Belözoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kadir Zeren 20 Nisan 2022 23:32

Çok bomba bir program olmuş. Adam 3Fspor'da kendini bulmuş resmen. Helal olsun Ümit hocaya

Sonraki Haber Yükleniyor...