Tgrt Haber
23 Aralık 2023 20:59 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 21:14

Trabzon'da puanlar paylaşıldı! Maç sonucu: Trabzonspor 1-1 Başakşehir

Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında RAMS Başakşehir sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor iki haftalık galibiyet serisinin ardından puan kaybı yaşadı.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Trabzon'da puanlar paylaşıldı! Maç sonucu:  Trabzonspor 1-1 Başakşehir
Trabzonspor,Başakşehir,Süper Lig

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor, Papara Park’ta karşılaştığı RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Başakşehir'in golünü 11. dakikada Dimitrios Pelkas kaydetti. Bu sezon İstanbul ekibiyle 15 maça çıkan Yunan oyuncu 4 gol ile oynadı.

Trabzonspor'un golünü ise 34. dakikada Batista Mendy attı. Bordo-Mavili takım ile bu sezon 12. maçına çıkan Fransız orta saha oyuncusu ilk kez gol sevinci yaşadı.

MAÇTAN NOTLAR

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK ve İstanbulspor maçlarından sonra RAMS Başakşehir karşısında da aynı oyunculara 11'de görev verdi.

Karadeniz ekibi, sahaya Uğurcan Çakır, Larsen, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Trezeguet ve Onuachu 11 ile çıktı.

Trabzonspor'da Fernandez, Orsic, Benkovic, Teklic, Kerem Şen, Umut Bozok maç kadrosunda yer almadı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR, 11'DEKİ YERİNİ ALDI

Trabzonspor'da dün sol alt adalesinde minimal ödem tespit edilen ve durumu maç saati belli olacağı açıklanan Abdülkadir Ömür forma giydi.

Abdülkadir Ömür, son yapılan kontrolün ardından sağlık ekibinin onay vermesiyle 11'de maça başladı.

Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Papara Park tribünlerinde büyük boşluklar yer aldı. Taraftarlar, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için "Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde bağırarak teröre tepki gösterdi. Maç öncesi de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...