Tgrt Haber
17 Aralık 2018 09:09

Şenol Güneş: Yıldırım Demirören'le görüştüm

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşme nedenini açıkladı. Güneş, "Konu milli takım değil, İbrahim Seten'di" dedi.

Şenol Güneş: Yıldırım Demirören'le görüştüm
şenol güneş,beşiktaş,yıldırım demirören,tff

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü açıklarken, görüşmenin nedenini de anlattı.

GÖNDERMEZLERSE GİTMEM

Trabzonspor maçı sonrası "Yıldırım Demirören ile görüştüğünüz doğru mu?" sorusuna yanıt veren Şenol Güneş, "Anlamadığım, dedikodu yapmaya bayılıyoruz. Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Yıldırım Demirören'i yeni tanımıyorum ki, gitsem ne olur, gitmesem ne olur. Gitme nedenim de çalışanı İbrahim Seten ile ilgili. Yazdığı yazılar, bir takım şeyler vardı. Para konularıyla alakalı. Yıldırım Bey de 'Gel, konuştururum seni' dedi. Konu buydu, bir de nişan işi vardı. Gidip konuşmak istedim. Gittim konuştum. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm, karşınıza geldim oraya mı transfer oluyorum yani? Benim mukavelem devam ediyor. Göndermezlerse, gitmem. Yapmayın Allah aşkına." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...