Tgrt Haber
03 Temmuz 2017 14:42

Rodrigues'den Bruma kıyaslamasına cevap!

Galatasaray'da Garry Rodrigues, gelecek sezon için taraftarlardan destek istedi.

Rodrigues'den Bruma kıyaslamasına cevap!
gary Rodrigues, galatasaray,

Galatasaray televizyonuna açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Taraftar bizim için çok önemli. Onlara vereceğim tek mesaj bizim yanımızda olsunlar. Bizi desteklesinler. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük camiası, beklentiler yüksek. Bizim de isteğimiz beklentilere cevap verip onları mutlu etmek ve elimizden gelenin en iyisini yapmak..." ifadelerini kullandı.

Kamp çalışmalarına değinen Garry Rodrigues, çok iyi bir ambiyans yakaladıklarını ve zorlu antrenmanlar yaptıklarını kaydetti.

Galatasaray'dan Leipzig'e transfer olan Bruma'yla kıyaslanmasıyla ilgili konuşan Garry Rodrigues, "Bruma ile kıyaslanmalar kulağıma geliyor. Aynı mevkide oynayabilirsiniz ama her futbolcunun bireysel bir kalitesi vardır. Diğer taraftan bu sene yapacaklarım da çok önemli. Kalitemi biliyorum. Konuşmak yerine bunu sahada göstereceğimi düşünüyorum" diye konuştu. 

Türkiye'de yaşadığı 6 aylık sürecin ardından çok şey öğrendiğini vurgulayan Cape Verde'li oyuncu, "Buradaki düzeni, neyi nasıl çalışacağımı öğrendim. Türkiye'nin en iyi takımındayım. Galatasaray bana çok önemli şeyler kattı. Bu arada ligi de çok iyi tanıma fırsatı buldum..."dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...