Tgrt Haber
21 Ekim 2015 00:55

Porto 4 dakikada galip geldi

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Porto, evinde Maccabi Tel Aviv'i 4 dakikada attığı gollerle 2-0 mağlup etti

Porto 4 dakikada galip geldi
porto, Maccabi Tel Aviv, Şampiyonlar Ligi,

Devler Ligi G Grubu üçüncü maçında Porto, evinde İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i ağırladı. Estadio do Dragao'da oynanan maçın tamamında ev sahibi Porto, oyunun hakimiydi. Portekiz devi, 37. dakikada Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar ile 1-0 öne geçti. Bu golün yalnızca dört dakika sonrasında ilk golün sahibi Aboubakar, bu kez asist yaptı ve onun pasıyla pozisyonu gole çeviren isim Yacine Brahimi oldu. 41. dakikada bu golle 2-0 öne geçen Porto, oyunu elden bırakmadı ve maçın geri kalanında başka gol olmayınca, Portekiz ekibi sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla, gruptaki puanını 7'ye çıkartan Porto, liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Üç maçın sonunda henüz gol sevinci dahi yaşayamayan Maccabi ise grup etabının yarısını puansız tamamladı ve son sıraya çakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...