Tgrt Haber
02 Haziran 2015 17:59

PFDK'dan Serdar Aziz'e ret

PFDK, Bursasporlu Serdar Aziz'in kırmızı kart cezasının ertelenmesi talebini reddetti.

PFDK'dan Serdar Aziz'e ret
serdar aziz, pfdk,

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol  Disiplin Kurulu (PFDK), Bursasporlu oyuncu Serdar Aziz'in kırmızı kart cezasıyla  ilgili olarak yapılan erteleme talebini reddetti. PFDK'dan yapılan açıklamada, Süper Lig'in 34. haftasındaki Torku  Konyaspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Bursasporlu oyuncunun,  oynamaması gereken ilk müsabakadaki cezasının ertelenmesi talebinin reddedildiği  belirtildi.
 
Bu kararla Serdar Aziz'in, Ziraat Türkiye Kupası finalinde  Galatasaray'a karşı forma giyme şansı kalmadı. PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'a tribün kapatma ve toplam 12  bin 750 lira para cezası verildiği kaydedildi.
 
Spor Toto 3. Lig play-off final serisindeki Ankara  Demirspor-Sakaryaspor müsabakasında Sakaryaspor'un, taraftarlarının neden olduğu  saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle toplam 7 bin lira para  cezası aldığı bildirildi.
 
Öte yandan, yine Spor Toto 3. Lig play-off final serisindeki  İstanbulspor-Çorumspor karşılamasında ise İstanbulspor'un, taraftarlarının neden  olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bin lira para cezası ile cezalandırıldığı duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...