Tgrt Haber
28 May 2014 17:58

Onur ve Hacıosmanoğlu arasında ilginç diyalog

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kaptan Onur'u arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar. Birçok haber çıkıyor. Ama sen bu takımın en önemli parçasısın. Gelecek sezon her şey daha güzel olacak" dedi.

Onur ve Hacıosmanoğlu arasında ilginç diyalog
onur, trabzspor, hacıosmanoğlu,

Trabzonspor'da ödemelerde zaman zaman yaşanan sıkıntılar nedeniyle kaptan Onur Recep Kıvrak'ın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na tavır aldığı yönünde iddialar yönetim tarafından yalanlandı. Bu iddialar üzerine başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da kaptan Onur Recep Kıvrak'ı arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar. Birçok haber çıkıyor. Ama sen bu takımın en önemli parçasısın. Gelecek sezon her şey daha güzel olacak" dediği öğrenildi. Ekonomik konularda zaman zaman yaşanan sıkıntılarında konuşulduğu telefon görüşmesinin ardından Onur'un yaşadığı sorunlarda çözüme kavuşturuldu.

ÜSTÜNSALİH: "BORCU AZALTMA KONUSUNDA ÇALIŞIYORUZ"

Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih de, ekonomik konularda çıkan haberlere sitem ederek, "Kulübü devraldığımız günden itibaren borcunu yükseltmedik. Borcu azaltma konusunda ise ödeme planlarımız doğrultusunda gerekli çalışmayı yapıyoruz. En önemli hedeflerimizden bir tanesi budur. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalara başladık. Transfer için bir bütçe belirledik. Bu bütçe bizim istediğimiz transferleri yapmamıza yetecek bir bütçe" diye konuştu.

CELUSTKA'DAN YALANLAMA

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon İngiltere'nin Sunderland takımına kiraladığı Çek futbolcu Ondrej Celustka, sosyal medya hesabından hakkında çıkan, "Trabzonspor'a dönmek istemiyor" haberlerini yalanladı. Trabzonspor'u çok sevdiğini söyleyen Celustka, "Bu tür haberler gerçek değildir. Ben Trabzonspor kulübünden kamp için haber bekliyorum" dedi. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın göreve devam etmesi durumunda Celustka'yı kadroda tutmayı planladığı belirtildi.

TRABZONSPOR ŞENER İCİN BASTIRIYOR

Transfer çalışmalarına hızlı başlayan ve Elazığspor'dan Serdar Gürler için prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer Ajax'tan Serhat Çakmak ve Bursaspor'dan Şener için de görüşmelerini sürdürüyor. Özellikle Şener'i transfer etmeyi çok isteyen bordo-mavili takımın Bursaspor'un teknik direktör sorununu çözüme kavuşturmasının ardından bu futbolcu için verilecek olan kararı bekliyor. Bordo-mavililerin sözleşmesinde, "5 milyon TL'ye serbest kalır" maddesi bulunan Şener için Bursaspor'un rızası olmadan bir hamle yapmak istemediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...